Предложения

  Осветление за таван

  Квадратно осветление за таван Magneos 20 W

  • Комфортна светодиодна лампа, приятна за очите ви

   8719514328822

   Осветление за таван

   Квадратно осветление за таван Magneos 20 W

   8719514328822 Търсене на подобни продукти

   Philips LED Slim Downlight осигурява естествен светлинен ефект, предназначен за общо осветление. Това е тънък шедьовър за тавани с ниска височина, създаващ елегантна атмосфера навсякъде у дома. Комфортна светлина, която не натоварва очите ви. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Комфортна светодиодна лампа, приятна за очите ви

  С EyeComfort – за светлина, която не натоварва очите ви.

  • Висококачествени материали от метал

   Устойчив и атрактивен метален материал за здрав завършек.

  • Дълъг експлоатационен срок до 25 000 часа

   Светодиодната технология Philips удължава живота на продукта до 25 000 часа

  • EyeComfort – светлина, която не натоварва очите

   Лошото качество на светлината може да напрегне очите. Имайки предвид, че повечето от нас прекарват времето си на закрито, е по-важно от всякога да осветим подходящо дома си. Нашите продукти отговарят на строгите тестови критерии, включително трептене, пулсиране, отблясък, цветопредаване и регулиране на светлинния поток, за да сме сигурни, че съответстват на изискванията на EyeComfort. Светодиодните лампи на Philips не просто осигуряват комфортна светлина, а го правят до края на целия си експлоатационен срок, предоставяйки неизменно качество на светлина, мощност и цветност през повече от десет години. Изберете светлината, която не натоварва очите ви. Те ще ви се отблагодарят.

  • Лесно инсталиране

   Край на проблемите в инсталацията. Просто закрепете или окачете на стената или на тавана и включете в контакт, сега това осветително тяло е готово да бъде включено.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.