Предложения

  Осветление за таван

  Осветление за таван, квадратен панел Ceiling 12 W

  4000K, Бяло, Възможност за димиране 8719514326668 Търсене на подобни продукти
  • LED панел, който затъмнява без димер

   8719514326668

   Осветление за таван

   Осветление за таван, квадратен панел Ceiling 12 W

   8719514326668 Търсене на подобни продукти

   Понякога ви се иска да промените атмосферата, така че да отговаря на това, което правите. С този LED панел Philips SceneSwitch можете лесно да промените настройките на осветлението с вашия съществуващ ключ. Не е необходим димер или допълнителна инсталация. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  LED панел, който затъмнява без димер

  Работи с вашия съществуващ ключ за осветление

  • Идеална за отпускане и социализиране

   Холът е сърцето на всеки дом – място, където семействата се събират, за да се отпуснат, и където гостите общуват. Осветлението за хола и спалнята ви трябва да е гъвкаво и лесно за регулиране според начина на използване през целия ден. Внимателното разполагане на различни източници на светлина и наслояването на светлина помага за създаването на усещане за пространство и придава на всяко помещение топло и приветливо усещане.

  • EyeComfort – светлина, която не натоварва очите

   Лошото качество на светлината може да напрегне очите. Имайки предвид, че повечето от нас прекарват времето си на закрито, е по-важно от всякога да осветим подходящо дома си. Нашите продукти отговарят на строгите тестови критерии, включително трептене, пулсиране, отблясък, цветопредаване и регулиране на светлинния поток, за да сме сигурни, че съответстват на изискванията на EyeComfort. Светодиодните лампи на Philips не просто осигуряват комфортна светлина, а го правят до края на целия си експлоатационен срок, предоставяйки неизменно качество на светлина, мощност и цветност през повече от десет години. Изберете светлината, която не натоварва очите ви. Те ще ви се отблагодарят.

  • Лесно за почистване

   Гладките и лесни за почистване материали означава, че домът ви винаги ще изглежда атрактивен от пода до тавана.

  • Изключително тънък дизайн

   Тънкият дизайн е идеален за стаи с нисък таван за разположение на повърхността.

  • Равномерно разпределение на светлината

   Изпълнете помещенията си с равномерна светлина.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.