Предложения

  Осветление за таван

  Осветление за таван Shan 12 W

  2700 K, Бяло, Сензор 8718699680534 Търсене на подобни продукти
  • Сензорно осветление за удобство при движение и допълнителна икономия на енергия

   8718699680534

   Осветление за таван

   Осветление за таван Shan 12 W

   8718699680534 Търсене на подобни продукти

   Увеличете комфорта си, пестейки енергия. Светодиодното таванно осветление със сензор при движение на Philips се включва и изключва лесно от сензор, което означава, че можете да излезете или да влезете в помещения, без да превключвате. Широкият му обхват на разпознаване и светодиодната технология за моментално осветление означава, че осветлението на вашия дом е включено, точно когато ви е необходимо. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Сензорно осветление за удобство при движение и допълнителна икономия на енергия

  С EyeComfort за светлина, която не натоварва очите ви.

  • EyeComfort – светлина, която не натоварва очите

   Лошото качество на светлината може да напрегне очите. Имайки предвид, че повечето от нас прекарват времето си на закрито, е по-важно от всякога да осветим подходящо дома си. Нашите продукти отговарят на строгите тестови критерии, включително трептене, пулсиране, отблясък, цветопредаване и регулиране на светлинния поток, за да сме сигурни, че съответстват на изискванията на EyeComfort. Светодиодните лампи на Philips не просто осигуряват комфортна светлина, а го правят до края на целия си експлоатационен срок, предоставяйки неизменно качество на светлина, мощност и цветност през повече от десет години. Изберете светлината, която не натоварва очите ви. Те ще ви се отблагодарят.

  • Пестене на енергия

   Пести енергия – което е добре за вашите сметки и за опазването на околната среда

  • Дълъг експлоатационен срок до 15 000 часа

   Светодиодната технология Philips удължава живота на продукта до 15 000 часа

  • Лесно инсталиране

   Край на проблемите в инсталацията. Просто закрепете или окачете на стената или на тавана и включете в контакт, сега това осветително тяло е готово да бъде включено.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.