Предложения

  Светодиодна лампа, подходяща за димиране

  Star - двойна насочена светлина

  Комплект за интелигентно димиране, Идеално за създаване на атмосфера, Нежна LED светлина, приятна за очите ви, Висококачествени материали 562423116 Търсене на подобни продукти
  • Плавно димиране от ярка до мека светлина

   56242/31/16

   Светодиодна лампа, подходяща за димиране

   Star - двойна насочена светлина

   56242/31/16 Търсене на подобни продукти

   Понякога ви се иска да промените атмосферата, за да отговаря на всичко което правите. С подходящите за димиране LED спот светлини на Philips можете да намалявате нивото на светлината. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Плавно димиране от ярка до мека светлина

  Работи с повечето от димерите за светодиоди

  • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Лесно е да се разбере как тежкото осветление може да натовари очите. При твърде яркото - получавате отблясъка. При прекалено мекото - усещате трептенето. Сега можете лесно да осветите вашия свят със светодиодите, предназначени да олекотят усещането на очите и да създадат перфектната атмосфера за вашия дом.

  • Затъмнява плавно от 100% до 10% мека светлина

   Променете обстановката във вашата стая, за да отговаря на това, което правите. С подходящите за димиране светодиодни лампи тип „Спот“ можете лесно да регулирате яркостта на светлината чрез завъртане на вашия димер. Затъмнявайте плавно от 100% ярка светлина за работа, до 10% мека светлина за спокойното свободно време.

  • Висока светлинна емисия - 1000 лумена

   Осветете дома си с висококачествена светлина

  • Вградена LED светлина

   Това насочващо осветление има интегрирани висококачествена LED светлина, която осигурява оптимален резултат.

  • 5 години гаранция за спокойствие

   Всички наши светлини са изработени така, че да издържат. Те имат пълна 5-годишна гаранция за целия продукт, гарантирайки, че ще се наслаждавате на дълготрайно качествено осветление всеки ден.

  • Полезен живот на лампата до 30 години на употреба

   LED светлините издържат по-дълго, като се избягва неудобството за често заменяне на източника на светлина. Това значително намалява отпадъците, но и пести пари в дългосрочен план.

  • Получете висококачествена LED светлина, докато пестите от енергия

   LED светлините спестяват до 80% енергия в сравнение с традиционното осветление със същия светлинен източник. Когато купувате LED лампа на Philips или лампа, започвате спестяване на пари веднага. За всеки източник на светлина, който заменяте с LED светлина, ще видите незабавно отражение като намалена сметка за електроенергия.

  • Моментална светлина при включване

   Не е необходимо да чакате спотовете на Philips да светнат. Те светят с цялата си яркост веднага при включването им. Тяхната истинска лампа с нажежаема жичка с топла бяла светлина веднага създава уютна обстановка.

  • Топлата бяла светлина ви помага да създадете комфортна атмосфера

   Светлината може да има различни цветни температури, посочени в мерни единици, наречени Келвини (К). Лампите с ниска стойност по Келвин излъчват топла, уютна светлина, докато тези с по-висока стойност дават хладна, по-енергизираща светлина.

  • Идеалният ъгъл на светлината за акцентно осветление

   С модерно и удобно широкоъгълно светоотдаване (40 градуса) тази светодиодна насочена лампа е подходяща както за акцентиращо, така и за общо осветление. Тя е идеална за кухни, за осветление на кухненски острови, дневни и трапезарии.

  • Насочваща се глава на спота за максимална гъвкавост

   Насочващата се глава на спота е предназначена да насочва светлината, където най-много се нуждаете от нея.

  • Дълготраен, високо качество материал

   Тази спот светлина е създадена от дълготраен висококачествен материал и първокласно покритие. Това осигурява стабилен и дълготраен продукт, който ще подобрява осветлението във вашия дом за много години напред.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.