Предложения

  Функционални

  Осветление за таван

  • Сензорно осветление за удобство при движение и допълнителна икономия на енергия

   8718699680558

   Функционални

   Осветление за таван

   8718699680558 Търсене на подобни продукти

   Увеличете нивото си на удобство, докато пестите енергия. Светодиодното таванно осветление със сензор при движение на Philips се включва и изключва лесно от сензор, което означава, че можете да излезете или да влезете в помещения, без да превключвате. Широкият му обхват на разпознаване и светодиодната технология за моментално осветление означава, че осветлението на вашия дом е включено, точно когато ви е необходимо. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Сензорно осветление за удобство при движение и допълнителна икономия на енергия

  С EyeComfort за светлина, която не натоварва очите ви.

  • EyeComfort – светлина, която не натоварва очите

   Лошото качество на светлината може да напрегне очите. Имайки предвид, че повечето от нас прекарват времето си на закрито, е по-важно от всякога да осветим подходящо дома си. Нашите продукти отговарят на строгите тестови критерии, включително трептене, пулсиране, отблясък, цветопредаване и регулиране на светлинния поток, за да сме сигурни, че съответстват на изискванията на EyeComfort. Светодиодните лампи на Philips не просто осигуряват комфортна светлина, а го правят до края на целия си експлоатационен срок, предоставяйки неизменно качество на светлина, мощност и цветност през повече от десет години. Изберете светлината, която не натоварва очите ви. Те ще ви се отблагодарят.

  • Пестене на енергия

   Пести енергия – което е добре за вашите сметки и за опазването на околната среда

  • Дълъг експлоатационен срок до 15 000 часа

   Светодиодната технология Philips удължава живота на продукта до 15 000 часа

  • Лесно инсталиране

   Край на проблемите в инсталацията. Просто закрепете или окачете на стената или на тавана и включете в контакт, сега това осветително тяло е готово да бъде включено.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.