Предложения

  Функционални

  Осветление за таван

  CL560, бяло, Постъпково регулиране на светлината 8719514326620 Търсене на подобни продукти
  • LED панел, който затъмнява без димер

   8719514326620

   Функционални

   Осветление за таван

   8719514326620 Търсене на подобни продукти

   Понякога ви се иска да промените атмосферата, така че да отговаря на това, което правите. С този LED панел Philips SceneSwitch можете лесно да промените настройките на осветлението с вашия съществуващ ключ. Не е необходим димер или допълнителна инсталация. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  LED панел, който затъмнява без димер

  Работи с вашия съществуващ ключ за осветление

  • Идеална за отпускане и социализиране

   Холът е сърцето на всеки дом – място, където семействата се събират, за да се отпуснат, и където гостите общуват. Осветлението за хола и спалнята ви трябва да е гъвкаво и лесно за регулиране според начина на използване през целия ден. Внимателното разполагане на различни източници на светлина и наслояването на светлина помага за създаването на усещане за пространство и придава на всяко помещение топло и приветливо усещане.

  • EyeComfort – светлина, която не натоварва очите

   Лошото качество на светлината може да напрегне очите. Имайки предвид, че повечето от нас прекарват времето си на закрито, е по-важно от всякога да осветим подходящо дома си. Нашите продукти отговарят на строгите тестови критерии, включително трептене, пулсиране, отблясък, цветопредаване и регулиране на светлинния поток, за да сме сигурни, че съответстват на изискванията на EyeComfort. Светодиодните лампи на Philips не просто осигуряват комфортна светлина, а го правят до края на целия си експлоатационен срок, предоставяйки неизменно качество на светлина, мощност и цветност през повече от десет години. Изберете светлината, която не натоварва очите ви. Те ще ви се отблагодарят.

  • Лесно за почистване

   Гладките и лесни за почистване материали означава, че домът ви винаги ще изглежда атрактивен от пода до тавана.

  • Изключително тънък дизайн

   Тънкият дизайн е идеален за стаи с нисък таван за разположение на повърхността.

  • Равномерно разпределение на светлината

   Изпълнете помещенията си с равномерна светлина.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.