Предложения

  Функционални

  Луна за вграждане

  Кръгло тяло за вграждане с повърхностно монтиране Magneos, Бяло 8719514328754 Търсене на подобни продукти
  • Комфортна светодиодна лампа, която не натоварва очите ви

   8719514328754

   Функционални

   Луна за вграждане

   8719514328754 Търсене на подобни продукти

   Philips LED Slim Downlight осигурява естествен светлинен ефект, предназначен за общо осветление. Това е тънък шедьовър за тавани с ниска височина, създаващ елегантна атмосфера навсякъде у дома. Комфортна светлина, която не натоварва очите ви. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Комфортна светодиодна лампа, която не натоварва очите ви

  С EyeComfort – за светлина, която не натоварва очите ви.

  • Висококачествени материали от метал

   Устойчив и атрактивен метален материал за здрав завършек.

  • Дълъг експлоатационен срок до 25 000 часа

   Светодиодната технология Philips удължава живота на продукта до 25 000 часа

  • EyeComfort – светлина, която не натоварва очите

   Лошото качество на светлината може да напрегне очите. Имайки предвид, че повечето от нас прекарват времето си на закрито, е по-важно от всякога да осветим подходящо дома си. Нашите продукти отговарят на строгите тестови критерии, включително трептене, пулсиране, отблясък, цветопредаване и регулиране на светлинния поток, за да сме сигурни, че съответстват на изискванията на EyeComfort. Светодиодните лампи на Philips не просто осигуряват комфортна светлина, а го правят до края на целия си експлоатационен срок, предоставяйки неизменно качество на светлина, мощност и цветност през повече от десет години. Изберете светлината, която не натоварва очите ви. Те ще ви се отблагодарят.

  • Лесно инсталиране

   Край на проблемите в инсталацията. Просто закрепете или окачете на стената или на тавана и включете в контакт, сега това осветително тяло е готово да бъде включено.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.