Предложения

  Настолни лампи

  Бяла настолна лампа

  2700/3600/5000K, Бяло, Възможност за димиране 8719514420410 Търсене на подобни продукти
  • Комфортна светодиодна лампа, приятна за очите ви

   8719514420410

   Настолни лампи

   Бяла настолна лампа

   8719514420410 Търсене на подобни продукти

   Със своя здрав дизайн и оптимална производителност, настолната лампа Philips LED Performance е идеалното осветително тяло, което внася качество и яркост във всяко домашно пространство. Удобна светлина, приятна за очите ви. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Комфортна светодиодна лампа, приятна за очите ви

  С EyeComfort – за светлина, която не натоварва очите ви.

  • Постъпково регулиране на светлината

   Изберете от различни нива на затъмняване, за да създадете подходящото настроение за момента.

  • EyeComfort – светлина, която не натоварва очите

   Лошото качество на светлината може да напрегне очите. Имайки предвид, че повечето от нас прекарват времето си на закрито, е по-важно от всякога да осветим подходящо дома си. Нашите продукти отговарят на строгите тестови критерии, включително трептене, пулсиране, отблясък, цветопредаване и регулиране на светлинния поток, за да сме сигурни, че съответстват на изискванията на EyeComfort. Светодиодните лампи на Philips не просто осигуряват комфортна светлина, а го правят до края на целия си експлоатационен срок, предоставяйки неизменно качество на светлина, мощност и цветност през повече от десет години. Изберете светлината, която не натоварва очите ви. Те ще ви се отблагодарят.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.