Предложения
  • Ярко осветление с отлично качество на светлината

   8718699782719

   LED лампи

   Лампа

   8718699782719 Търсене на подобни продукти

   Светодиодните крушки Philips излъчват красива, топла бяла светлина, имат изключително дълъг живот и моментално и значително намаляват потреблението на енергия. С изчистен и елегантен дизайн те са идеалният заместител на прозрачните крушки с нажежаема жичка. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Ярко осветление с отлично качество на светлината

  Създайте готина, зареждаща атмосфера

  • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Лесно е да се разбере как неподходящото осветление може да натовари очите. При твърде ярка светлина има отблясъци. При твърде мека светлина усещате трептене. Вече можете лесно да осветите обстановката си с LED лампи, проектирани да щадят очите, за да създадете перфектна атмосфера в дома си.

  • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Лесно е да се разбере как тежкото осветление може да натовари очите. При твърде яркото - получавате отблясъка. При прекалено мекото - усещате трептенето. Сега можете лесно да осветите вашия свят със светодиодите, предназначени да олекотят усещането на очите и да създадат перфектната атмосфера за вашия дом.

  • Настройване на таймери и графици за ваше удобство

   Задайте предварително режими за удобство, графици за осветление и режим почивка.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.