Предложения
  • Радвайте се на една прекрасна градина

   15380/30/16

   myGarden

   Стенно осветление

   15380/30/16 Търсене на подобни продукти

   Този черен, насочен нагоре аплик за стена Philips myGarden е един очарователен център на вниманието пред входната ви врата. Изработен от висококачествен алуминий и излъчващ енергоспестяваща, мека бяла светлина, за да се наслаждавате на своята красива градина. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Радвайте се на една прекрасна градина

  • Пестене на енергия

   Пестене на енергия

   Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

  • Защита от атмосферни въздействия

   Защита от атмосферни въздействия

   Тази външна лампа Philips е специално проектирана за използване на открито, във влажна среда, и е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP44: защитена от пръски вода, което я прави универсална и идеална за използване на открито.

  • Декоративно външно осветление

   Външното осветление може да украси градината или откритите ви пространства с привличащи окото светлинни ефекти, за да се радвате на стилно осветени пътеки или на идеалната атмосфера за незабравимите вечери с вашите приятели и семейство. Затова Philips създаде myGarden – гама красиви външни осветителни тела със собствен стил и функционалност, които ще ви помогнат да покажете най-доброто от вашите открити пространства в избрания от вас стил.

  • Изберете традиционния стил

   Създадена в Европа, тази лампа с уникален, емблематичен дизайн ще ви помогне да създадете традиционна атмосфера във вашите открити пространства.

  • Изберете външно осветление за стена

   Покажете най-доброто от вашите открити пространства с това осветително тяло за стена, идеално за монтиране близо до входната врата или на стените на терасата.

  • Висококачествен алуминий и превъзходна синтетика

   Тази лампа Philips е създадена специално за използване на открито. Устойчива и проектирана за дълъг живот, тя ще осветява градината ви нощ след нощ. Изработена от висококачествен лят алуминий и превъзходна синтетика.

  • Мощна светлина

   Тази външна лампа излъчва мощна топла бяла светлина. Ярък сноп светлина за вашата градина или тераса.

  Вижте всички спецификации