Предложения

  myGarden

  Стенно осветление

  Bustan IR 4000K, антрацит, LED лампи 1648493P3 Търсене на подобни продукти
  • Винаги светло, когато се прибирате у дома

   16484/93/P3

   myGarden

   Стенно осветление

   16484/93/P3 Търсене на подобни продукти

   Това красиво L-образно стенно осветление Philips Bustan от висококачествен алуминий в антрацитно сиво разсейва светодиодна светлина върху стената. Включен е сензор за движение, за да може лампата да се включи автоматично, когато някой се приближи. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Винаги светло, когато се прибирате у дома

  • Пестене на енергия

   Пестене на енергия

   Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

  • Защита от атмосферни въздействия

   Защита от атмосферни въздействия

   Тази външна лампа Philips е специално проектирана за използване на открито, във влажна среда, и е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP44: защитена от пръски вода, което я прави универсална и идеална за използване на открито.

  • Включен сензор за движение, за удобство и сигурност

   Включен сензор за движение, за удобство и сигурност

   Включен е сензор за движение, за да ви приветства, когато се приберете у дома, или да ви извести, когато идва някой. Когато сензорът установи движение, лампата се включва автоматично.

  • Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

   Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

   Освен стандартната гаранция от 2 години за тази лампа Philips предлага 5 години гаранция за светодиодната система, като се имат предвид светодиодния модул и драйвера в тази лампа.

  • Дълъг експлоатационен срок до 30 години

   Дълъг експлоатационен срок до 30 години

   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Вградените LED, използвани в тази LED лампа Philips, ще издържат до 30 000 часа (което е равно на 30 години на база средно използване за 3 часа на ден с брой цикли на включване/изключване от най-малко 13 000). Толкова е приятно, като се замислите, че няма да се притеснявате за поддръжката или смяната на лампите, имайки идеалната среда в дома си.

  • Съвместимост със стенни димери

   Съвместимост със стенни димери

   Регулирайте яркостта на светлината на лампата Philips с помощта на стенен димер (не е включен), за да зададете настроението в стаята, да подчертаете определена част от дома си и още.

  • Висококачествен алуминий и превъзходна синтетика

   Тази лампа Philips е създадена специално за използване на открито. Устойчива и проектирана за дълъг живот, тя ще осветява градината ви нощ след нощ. Изработена от висококачествен лят алуминий и превъзходна синтетика.

  • Висококачествена LED светлина

   Светодиодната лампа, която се предоставя с тази лампа Philips, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситени цветове в дома ви.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.