Предложения

  myGarden

  Стенно осветление

  Actea, черно, LED лампи 1739030P0 Търсене на подобни продукти
  • Радвайте се на една прекрасна градина със светлина

   17390/30/P0

   myGarden

   Стенно осветление

   17390/30/P0 Търсене на подобни продукти

   Външното светодиодно осветително тяло с черен корпус Actea на Philips разпръсква в кръг мека бяла светлина в елегантна рамка от устойчив лят алуминий. Произведение на изкуството в осветлението, което да окачите, за да дарява със светлина външното ви пространство. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Радвайте се на една прекрасна градина със светлина

  • Мощни светодиоди

   Мощни светодиоди

   Външните осветителни тела Philips използват най-новата авангардна технология със светодиоди и предлагат интензивно светлоотдаване, висококачествено осветление и дълъг експлоатационен живот на продуктите.

  • Пестене на енергия

   Пестене на енергия

   Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

  • Защита от атмосферни въздействия

   Защита от атмосферни въздействия

   Тази външна лампа Philips е специално проектирана за използване на открито, във влажна среда, и е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP44: защитена от пръски вода, което я прави универсална и идеална за използване на открито.

  • Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

   Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

   Освен стандартната гаранция от 2 години за тази лампа Philips предлага 5 години гаранция за светодиодната система, като се имат предвид светодиодния модул и драйвера в тази лампа.

  • Дълъг експлоатационен срок до 25 години

   Дълъг експлоатационен срок до 25 години

   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Светодиодните крушки, предоставяни с тази светодиодни лампа Philips, ще издържат до 25 000 часа (което е равно на 25 години на база средно използване за 3 часа на ден с брой цикли на включване/изключване от най-малко 13 000). Толкова е приятно, като се замислите, че няма да се притеснявате за поддръжката или смяната на лампите, имайки идеалната среда в дома си.

  • Висококачествен алуминий и превъзходна синтетика

   Тази лампа Philips е създадена специално за използване на открито. Устойчива и проектирана за дълъг живот, тя ще осветява градината ви нощ след нощ. Изработена от висококачествен лят алуминий и превъзходна синтетика.

  Вижте всички спецификации