Предложения

  myGarden

  Стенно осветление

  Samondra IR, антрацит, LED лампи 1739293P0 Търсене на подобни продукти
  • Винаги светло, когато се прибирате у дома

   17392/93/P0

   myGarden

   Стенно осветление

   17392/93/P0 Търсене на подобни продукти

   Осветлението за стена на Philips Samondra PI е изработено от издръжлив висококачествен алуминий. То предоставя мощна дифузна топла бяла светлина във всички посоки. Разполага със сензор за движение, който се включва автоматично, когато някой се приближи. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Винаги светло, когато се прибирате у дома

  • Мощни светодиоди

   Мощни светодиоди

   Външните осветителни тела Philips използват най-новата авангардна технология със светодиоди и предлагат интензивно светлоотдаване, висококачествено осветление и дълъг експлоатационен живот на продуктите.

  • Пестене на енергия

   Пестене на енергия

   Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

  • Защита от атмосферни въздействия

   Защита от атмосферни въздействия

   Тази външна лампа Philips е специално проектирана за използване на открито, във влажна среда, и е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP44: защитена от пръски вода, което я прави универсална и идеална за използване на открито.

  • Включен сензор за движение, за удобство и сигурност

   Включен сензор за движение, за удобство и сигурност

   Включен е сензор за движение, за да ви приветства, когато се приберете у дома, или да ви извести, когато идва някой. Когато сензорът установи движение, лампата се включва автоматично.

  • Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

   Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

   Освен стандартната гаранция от 2 години за тази лампа Philips предлага 5 години гаранция за светодиодната система, като се имат предвид светодиодния модул и драйвера в тази лампа.

  • Дълъг експлоатационен срок до 25 години

   Дълъг експлоатационен срок до 25 години

   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Светодиодните крушки, предоставяни с тази светодиодни лампа Philips, ще издържат до 25 000 часа (което е равно на 25 години на база средно използване за 3 часа на ден с брой цикли на включване/изключване от най-малко 13 000). Толкова е приятно, като се замислите, че няма да се притеснявате за поддръжката или смяната на лампите, имайки идеалната среда в дома си.

  • Висококачествен алуминий и превъзходна синтетика

   Тази лампа Philips е създадена специално за използване на открито. Устойчива и проектирана за дълъг живот, тя ще осветява градината ви нощ след нощ. Изработена от висококачествен лят алуминий и превъзходна синтетика.

  Вижте всички спецификации