Предложения

  Осветление за вграждане

  Искрящо осветление за вграждане

  2700 K, Никел, Възможност за димиране 8718699755621 Търсене на подобни продукти
  • Създайте идеалната атмосфера с качествено осветление, подходящо за димиране.

   8718699755621

   Осветление за вграждане

   Искрящо осветление за вграждане

   8718699755621 Търсене на подобни продукти

   Създайте перфектното настроение със светодиодно насочено осветление на Philips, с него можете лесно да регулирате светлините си от всекидневна ярка светлина до уютни тонове. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Създайте идеалната атмосфера с качествено осветление, подходящо за димиране.

  С EyeComfort за светлина, която не натоварва очите ви.

  • EyeComfort – светлина, която не натоварва очите

   Лошото качество на светлината може да напрегне очите. Имайки предвид, че повечето от нас прекарват времето си на закрито, е по-важно от всякога да осветим подходящо дома си. Нашите продукти отговарят на строгите тестови критерии, включително трептене, пулсиране, отблясък, цветопредаване и регулиране на светлинния поток, за да сме сигурни, че съответстват на изискванията на EyeComfort. Светодиодните лампи на Philips не просто осигуряват комфортна светлина, а го правят до края на целия си експлоатационен срок, предоставяйки неизменно качество на светлина, мощност и цветност през повече от десет години. Изберете светлината, която не натоварва очите ви. Те ще ви се отблагодарят.

  • Дълъг експлоатационен срок до 15 000 часа

   Светодиодната технология Philips удължава живота на продукта до 15 000 часа

  • Ярък и фокусиран лъч

   Фокусирайте светлината върху предмети, масата за хранене или друг интериор, за да привлечете вниманието към конкретни стилове.

  • Възможност за димиране

   Позволява да променяте настроението, като понижавате нивата на яркост на LED лампата, от ярка бяла светлина до уютно осветление – точно както традиционните лампи.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.