Предложения

  Warmglow светодиодно осветление

  Clockwork - двойно насочено осветление

  Warmglow осветление за димиране, Идеално за създаване на атмосфера, Нежна LED светлина, приятна за очите ви, Лесно инсталиране с ClickFix 5317231P0 Търсене на подобни продукти
  • Колкото повече приглушавате, толкова по-топла е светлината

   53172/31/P0

   Warmglow светодиодно осветление

   Clockwork - двойно насочено осветление

   53172/31/P0 Търсене на подобни продукти

   Променете атмосферата във вашата стая, за да отговаря на всичко което правите. С подходящите спот светлини WarmGlow на Philips можете да намалявате нивото на светлината - ярка светлина за работа до светлина за приветлив, уютен дом. Колкото повече затъмнявате, толкова по-топла става светлината. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Колкото повече приглушавате, толкова по-топла е светлината

  Работи с повечето от димерите за светодиоди

  • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Лесно е да се разбере как тежкото осветление може да натовари очите. При твърде яркото - получавате отблясъка. При прекалено мекото - усещате трептенето. Сега можете лесно да осветите вашия свят със светодиодите, предназначени да олекотят усещането на очите и да създадат перфектната атмосфера за вашия дом.

  • ClickFix лесен монтаж

   ClickFix лесен монтаж

   Монтирайте осветлението си за вграждане лесно и без чужда помощ. Благодарение на ClickFix не са необходими още две ръце. Просто монтирайте скобата на тавана, свържете кабелите, след това щракнете и фиксирайте с едно движение.

  • Променете обстановката с едно завъртане на вашия димер

   Променете обстановката във вашата стая, за да отговаря на всичко, което правите. Със светодиодните лампи тип „Спот“ Philips WarmGlow можете да създавате перфектната атмосфера с едно завъртане на вашия димер. Димирайте плавно от 2700K ярка светлина за работа до 2200K мека светлина за уютно прекарано време. Колкото повече затъмнявате, толкова по-мека става светлината.

  • Висока светлинна емисия - 1000 лумена

   Осветете дома си с висококачествена светлина

  • Вградена LED светлина

   Това насочващо осветление има интегрирани висококачествена LED светлина, която осигурява оптимален резултат.

  • 5 години гаранция за спокойствие

   Всички наши светлини са изработени така, че да издържат. Те имат пълна 5-годишна гаранция за целия продукт, гарантирайки, че ще се наслаждавате на дълготрайно качествено осветление всеки ден.

  • Полезен живот на лампата до 30 години на употреба

   LED светлините издържат по-дълго, като се избягва неудобството за често заменяне на източника на светлина. Това значително намалява отпадъците, но и пести пари в дългосрочен план.

  • Получете висококачествена LED светлина, докато пестите от енергия

   LED светлините спестяват до 80% енергия в сравнение с традиционното осветление със същия светлинен източник. Когато купувате LED лампа на Philips или лампа, започвате спестяване на пари веднага. За всеки източник на светлина, който заменяте с LED светлина, ще видите незабавно отражение като намалена сметка за електроенергия.

  • Моментална светлина при включване

   Не е необходимо да чакате спотовете на Philips да светнат. Те светят с цялата си яркост веднага при включването им. Тяхната истинска лампа с нажежаема жичка с топла бяла светлина веднага създава уютна обстановка.

  • Идеалният ъгъл на светлината за акцентно осветление

   С модерно и удобно широкоъгълно светоотдаване (40 градуса) тази светодиодна насочена лампа е подходяща както за акцентиращо, така и за общо осветление. Тя е идеална за кухни, за осветление на кухненски острови, дневни и трапезарии.

  • Насочваща се глава на спота за максимална гъвкавост

   Насочващата се глава на спота е предназначена да насочва светлината, където най-много се нуждаете от нея.

  • Дълготраен, високо качество материал

   Тази спот светлина е създадена от дълготраен висококачествен материал и първокласно покритие. Това осигурява стабилен и дълготраен продукт, който ще подобрява осветлението във вашия дом за много години напред.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.