В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Интелигентно осветление

  Подобрете начина си на живот с удобно и лесно за използване интелигентно осветление.

  Какво е интелигентното осветление?

   

  Удобно, лесно и персонализируемо: интелигентното осветление просто прави живота по-лесен. Монтирайте  вашата интелигентна крушка  в  съществуващо осветително тяло, за да получите пълен контрол върху начина, по който осветявате дома си. Задайте цветни сцени на осветлението, за да украсите стая по какъвто и да е повод, затъмнете до златисто сияние, за да ви помогне да се отпуснете, или използвайте ярка светлина сутрин, за да се разсъните – и правете всичко това с приложение или дори с гласа си.

  преглед на интелигентното осветление

  Получете пълен контрол

  икона за управление чрез приложение

  Управлявайте осветлението по свой начин

   

  Включвайте или изключвайте осветлението, увеличавайте или намалявайте яркостта, променяйте цветовете и др. в  приложение   интелигентни аксесоари или като се обърнете към интелигентния домашен помощник.

  икона за интелигентни графици

  Интелигентни графици

   

  Настройте осветлението да се включва автоматично с избраните от вас яркост и цвят с интелигентните графици, които се вписват в ежедневието ви.

  икона за гласов контрол

  Управление чрез гласови команди


  С интелигентни домашни асистенти като Amazon Alexa, Google Асистент или Siri Shortcuts можете да управлявате интелигентното си осветление само с гласа си. 

  Внесете интелигентното осветление в дома си

   

  Независимо дали тепърва се запознавате с интелигентния дом, или искате да автоматизирате напълно собствения си технологичен рай, ние разполагаме с подходящите интелигентни LED крушки за вас*.

  Лесно интелигентно осветление


  Направете интелигентно всяко осветително тяло, получете идеалната атмосфера с предварително зададени светлинни режими или задайте дневни графици, които допълват ежедневните ви режими, правейки живота много по-лесен.

  Върховното осветление


  Задайте настроението с цветна светлина, почувствайте се сигурни в обкръжението си, разсънвайте се и заспивайте по-естествено и въведете тръпката от театъра в хола си с Philips Hue.
  * Продуктите с интелигентно LED осветление на Philips с WiZ Connected и Philips Hue не са съвместими.