марки

   

   

   

   

   

  Осветлението се промени

  Нашите домове са се променили коренно през миналия век. В такъв случай защо все още използваме осветление, базирано на технологиите от 19ти век? Philips Hue може да промени Вашия интериор , да помогне за осигуряване на безопасност в дома Ви, да Ви помогне да се отпуснете или да се фокусирате и още много повече.
  Hue go

  Стартов пакет Philips Hue

   

  Вашият стартов пакет ще пристигне или с две или с три лампи и един рутер. Може да свалите безплатното приложение Philips Hue за устройството си с iOS или Android система. С тези три неща сте готови да започвате.

  Купете стартов пакет Philips Hue сега

  Philips Hue video 

  Portable Led Lights

  Рутерът е сърцето на Hue системата


  Рутерът буквално е безжичната връзка между приложението и лампите. Свързан към wi-fi мрежа през Вашия рутер, той може да свърже до 50 лампи. Да не говорим за другите му аксесоари като Hue бутона.

  Рутерът също така свързва Вашата система с останалата част на света. С него можете да контролирате своите светлини дистанционно или да ги свързва с останалата част от мрежата, с външни новини или дори с Вашата електронна поща. Той наистина е доста умен.

  Portable Led Lights

  Приложението Hue


  Ключът към контролиране на Hue е в ръцете Ви. Използвайте приложението Hue, за да променяте цветовете , яркостта , функциите и всичко останало така, както Ви харесва.


  Контролирайте лампите си една по една или всички едновременно. Открийте правилната наситеност и отсянка на бялото за целта си. Изберете перфектния нюанс, който съответства на момента или изберете цвета от някоя снимка и го пресъздайте в стаята си.


  Може да проверите приложения на трети лица на meehue.com