марки

Таванно осветление

MAUVE 40K СВЕТОДИОДНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА ТАВАН SQ 17W, бяло, LED лампи 3111031P3 Търсене на подобни продукти
 • Украсете дома си със светлина

  31110/31/P3

  Таванно осветление

  31110/31/P3 Търсене на подобни продукти

  Меката и проста форма на стенното осветление и осветлението за таван Philips myLiving MAUVE LED е фина и ненатрапчива, може да се монтира във всяка стая, за да създадете изобилие от мека бяла светлина. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Украсете дома си със светлина

 • Висококачествена LED светлина

  Висококачествена LED светлина

  LED технологията, вградена в тази лампа Philips, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситени цветове в дома ви.

 • Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

  Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

  Освен стандартната гаранция от 2 години за тази лампа Philips предлага 5 години гаранция за светодиодната система, като се имат предвид светодиодния модул и драйвера в тази лампа.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Тази енергоспестяваща лампа Philips пести енергия в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Подходящи за монтаж на стена и таван

  Подходящи за монтаж на стена и таван

  Монтирайте тази лампа на стената или тавана – така, както пожелаете.

 • Създайте стилна и приветлива атмосфера

  Тази лампа е проектирана според най-актуалните вкусове, тенденции и стил на живот, за да се вписва безпроблемно в интериора ви и да определя локалната среда, която винаги сте искали.

 • Идеална за отпускане и социализиране

  Холът е сърцето на всеки дом – място, където семействата се събират, за да се отпуснат, и където гостите общуват. Осветлението за хола и спалнята ви трябва да е гъвкаво и лесно за регулиране според начина на използване през целия ден. Внимателното разполагане на различни източници на светлина и наслояването на светлина помага за създаването на усещане за пространство и придава на всяко помещение топло и приветливо усещане.

Вижте всички спецификации