марки

Признание за градовете,

които подобряват живота
със светлина

Програма City.People.Light

Програмата City.People.Light е отворена платформа, която изследва, демонстрира и популяризира сред професионалистите по осветление и общинските власти ролята на осветлението в града на бъдещето за подобряването на живота на хората по цял свят.

 

Тя стартира през 1996 г. като изследователски проект, разкриващ интересния потенциал на използването на светлината в градската среда. Констатациите вдъхновяват много специалисти да разработват нови интересни идеи за осветление.

 

Днес много от тези идеи преобразяват вида и излъчването на нашите градове през нощта. Програмата продължава да ангажира професионалисти по осветлението от цял свят, да подкрепя творчески проекти и да изследва взаимоотношенията между град, хора и светлина.

 

Всяка година например наградите на City.People.Light отличават проекти за външно осветление, които убедително карат гражданите да се чувстват по-добре.

City.People.Light


Програмата съдържа различни елементи

 

Услуги и инструменти за градско осветление

 

Обрисувайте своя град със светлина. Ние осигуряваме всички необходими продукти и инструменти, за да създадете чудесни идеи за градско и архитектурно осветление, както и необходимите услуги, за да ги осъществите.

Площад в Женева, Швейцария с чудесно градско осветление от Philips

Примери

Свържете се с нас

 

Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

 

Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси