You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Признание за градовете,

които подобряват живота
със светлина

Програма City.People.Light

Програмата City.People.Light е отворена платформа, която изследва, демонстрира и популяризира сред професионалистите по осветление и общинските власти ролята на осветлението в града на бъдещето за подобряването на живота на хората по цял свят.

 

Тя стартира през 1996 г. като изследователски проект, разкриващ интересния потенциал на използването на светлината в градската среда. Констатациите вдъхновяват много специалисти да разработват нови интересни идеи за осветление.

 

Днес много от тези идеи преобразяват вида и излъчването на нашите градове през нощта. Програмата продължава да ангажира професионалисти по осветлението от цял свят, да подкрепя творчески проекти и да изследва взаимоотношенията между град, хора и светлина.

 

Всяка година например наградите на City.People.Light отличават проекти за външно осветление, които убедително карат гражданите да се чувстват по-добре.

City.People.Light


Програмата съдържа различни елементи

 

Услуги и инструменти за градско осветление

 

Обрисувайте своя град със светлина. Ние осигуряваме всички необходими продукти и инструменти, за да създадете чудесни идеи за градско и архитектурно осветление, както и необходимите услуги, за да ги осъществите.

Площад в Женева, Швейцария с чудесно градско осветление от Philips

Примери

Свържете се с нас

 

Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

 

Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси