Продукти, на които поставяме акцент

StyliD Evo

StyliD Evo е високопроизводителна продуктова гама, която предлага гъвкавост за актуализиране на Вашето осветление, за да създадете нова атмосфера в магазините и да постигнете съответствие с новите оформления и показвания на стоките – без да се налага да сменяте осветителните тела.

SpaceWise

SpaceWise е гъвкава светодиодна осветителна система с безжичен контрол, която Ви позволява да създавате осветителни зони във Вашето офис пространство.

Iridium gen3

Първото интелигентно осветително тяло, разработено с вградена възможност за мобилна връзка по GPRS за автоматично въвеждане в експлоатация и импортиране на данни за активите в платформата CityTouch за управление на осветлението.

Светодиодно осветление Metronomis

Внасяне на нов чар и характер във Вашия град с най-модерно светодиодно улично осветление

Maxos fusion

Създаването на безопасна среда е първият приоритет за индустриалните пространства. Сега можете да спазвате разпоредби за индустрията едновременно с увеличаване на стойността на Вашата инвестиция с Maxos fusion.

Digistreet

Готовата за използване в система (SR) DigiStreet, създадена за интелигентни градове, Ви подготвя за цифровата ера, като същевременно Ви позволява да пестите енергия и ресурси. Тя разполага също така с високопроизводителна оптика Ledgine и позволява по-ефективна поддръжка благодарение на етикета за обслужване на Philips.

CoreLine

CoreLine предлага енергийноефективни и лесни за монтаж LED осветителни тела – заместители на конвенционалното осветление.

Светодиодни лампи Philips MasterConnect

Интелигентни светодиодни лампи за замяна на остарялото осветление, които Ви дават лесен и безпроблемен начин за надграждане и възприемане на всички предимства на свързаното осветление.

Светодиодно осветление TrueForce

Светодиодни светлини Philips TrueForce – рентабилен заместител на газоразрядните лампи, който улеснява надграждането на градското, общественото и промишленото осветление с помощта на светодиоди.

Ledinaire – просто страхотно светодиодно осветление

Ledinaire – сега можете да преминете към светодиодно осветление без никакви проблеми или ненужни разходи

Светодиодни лампи

Светодиодни лампи Philips – нашата богата гама от светодиодни лампи допринася за осигуряването на висококачествена светлина за замяна на крушките с нажежаема жичка и халогенните спот светлини.

Светодиодни тръбни лампи

От оптимизирана енергийна ефективност до най-висок светлинен поток. Сега можете да намерите подходящите енергийноефективни тръби с портфолиото на Philips за светодиодни тръби.

Преминаване към светодиодно осветление

Преминаването към светодиодно осветление никога не е било по-лесно! Изпреварете регламентите на ЕС и направете избор от разнообразни, бързи и лесни за монтаж светодиодни решения.

Светодиодни ленти

Новите светодиодни ленти от Philips Ви предлагат богат избор от висококачествено осветление, което отговаря на различни приложения и бюджети

Interact Ready

Лампите и осветителните тела Philips Interact Ready работят с интуитивното приложение Interact Pro, за да позволят свързано осветление за малки и средни предприятия

Perfectfit

Ние помагаме за улесняването на Вашата работа – с осветителни тела, отпечатани, за да отговарят на Вашите точни спецификации.

Как мога да Ви съдействам?

Свържете се с нас

Моля, използвайте този формуляр за служебни запитвания относно нашите професионални системи за осветление