Оптимизирайте офиса си и повишете производителността

Акценти за продуктите

Превърнете офиса си във вдъхновяваща работна среда

Комбинирайте човешки подход и напреднала технология, за да създадете продуктивно и ефективно офис пространство. Привличайте и задържайте най-добрите таланти с устойчиви решения, които влияят положително на чувствата, поведението и ефективността на Вашите служители. Освен това можете да гарантирате, че във Вашата сграда е активиран Интернет на нещата, като използвате нашите свързани осветителни тела в комбинация с Interact Office, което Ви помага да впрегнете силата на интелигентната технология.

Оптимизиране на оперативните дейности

Спестете до 80% от разходите за енергия, като преминете към светодиодно осветление и управление.

Реагирайте на изменящите се нужди на обитателите с помощта на гъвкавото осветление с възможност за софтуерно надграждане

Възползвайте се от изобилието от форми на осветителните тела, подходящи за различни пространства

Подобрете ефективността

Създайте усещане за визуален и емоционален комфорт със светлинни режими и персонализирани варианти за осветление

Изградете здравословна и вдъхновяваща работна среда с помощта на естествено разпределение на светлината

Засилете производителността на служителите с помощта на светодиодно осветление, което е комфортно за зрението и пригодено за конкретна задача

Подобрете активността и благосъстоянието

Повишете благосъстоянието, като използвате предимствата на естествената светлина

Привлечете и задръжте най-добрите служители със здравословно работно място, предлагащо съобразени с хората технологии

Поддържайте осветление според биологичния ритъм чрез динамично регулируемо бяло осветление, което осигурява точната светлина в точния момент

Разгледайте възможностите

Оптимизирайте пространството със сензори и безжични системи за управление

Покажете истинските нюанси на същността си

Фасадата на офис сграда „Ди Едж" (The Edge) в Амстердам

Открийте свързаното осветление

Подкрепете ефективността на служителите и намалете губенето на време чрез софтуера и системната архитектура на Interact Office, за да помогнете на служителите да намерят свободни заседателни зали или налично работно пространство и да им позволите да персонализират осветлението. След това използвайте данните за присъствието на хора, за да видите къде и как хората предпочитат да работят, да разберете какъв е потенциалът за спестяване на енергия и пространство и за повишаване на ефективността. Просто монтирайте свързано светодиодно осветление от Philips с вградени сензори за Интернет на нещата и използвайте софтуера и практическата информация от Interact Office, за да увеличите ефективността на сградата и да оптимизирате пространството, за да създадете устойчив интелигентен офис.

Здраве и благополучие на работното място

Ние се превърнахме в поколението, което стои на закрито. Средно прекарваме повече от 90 % от времето си на закрито, като 36 % от него прекарваме на работното място. Но колкото повече време прекарваме на закрито, толкова по-малко сме изложени на благотворното въздействие на светлината. В резултат на това не получаваме достатъчно „храна“ от естествената дневна светлина, която да ни помогне.

Искате ли да научите повече за биологичното въздействие на светлината? Разработихме бяла книга, от която можете да научите, че Светлината има визуално въздействие (да виждаме добре), емоционално въздействие (да се чувстваме добре) и биологичното въздействие (да изпълняваме нещата добре).

Увеличете благосъстоянието в офиса чрез използване на меланопично осветление

Увеличете благосъстоянието в офиса чрез използване на меланопично осветление

Меланопичната светлина е частта от биологичната светлина, която играе основна роля в синхронизирането на вътрешния часовник на тялото в съответствие с невизуалните ефекти на светлината. Когато проектирате правилно меланопичното осветление в сградата, то внася на закрито предимствата на естествената дневна светлина като повишава визуалния комфорт, благосъстоянието и ефективността. Научете повече за това как да подобрите благосъстоянието в офиса чрез прилагане на меланопично осветление, като прочетете най-новата ни брошура за меланопичната светлина.

Дизайнът на офиса се променя бързо. Функционалните работни пространства отстъпват място на ангажираща и вдъхновяваща среда, където здравето и благополучието на хората са приоритет и получават подкрепа. И това не само подобрява настроението, моделите на съня и ефективността на всички на работното място; то привлича таланти, а също така задържа стойностните служители.

Фасадата на офис сграда „Ди Едж" (The Edge) в Амстердам

Значението на осветлението в WELL Building Certification

Международният институт за качествени сгради (International WELL Building Institute, IWBI) стартира през 2014 г. WELL Building Standard – глобална рейтингова система, предназначена да подобри здравето и благосъстоянието на работното място. През 2020 г. беше въведена v2, която обобщи всички предишни варианти и пилотната v2 в един стандарт WELL за всички типове проекти. WELL v2 отговаря на новите доказателства и променящите се опасения за общественото здраве и се актуализира на тримесечна база. Прочетете листовката за сертифицирането на сградите WELL Building Certification, за да научите повече зя това как да спечелите общ брой точки за по-високи нива на сертифициране.

Услуги за осветление

Услугите за осветление се управляват от Signify. Ние се грижим за Вашето осветление, за да можете да се грижите за бизнеса си. Намерете повече информация за тези услуги на уебсайта на нашата компания.

Професионални услуги

Предлагайки персонализирана поддръжка от самото начало, ние се стремим да съчетаем Вашата амбиция с нашите знания, като предоставяме най-доброто решение за Вас, добавяйки стойност на Вашия бизнес.

Услуги за експлоатационния срок

Вашият бизнес търси услуги за осветление, които отговарят на нуждите му. От спиране на проблемите, преди да се появят, до бърза дистанционна помощ, нашата поддръжка ще Ви помогне да поддържате Вашата осветителна система в работно състояние по-дълго.

Услуги за управление на осветлението

Ние създаваме решения за осветление, персонализирани според Вашите бизнес нужди, в съответствие с ясен набор от важни показатели за ефективност.

Услуги за дезинфекция с UV-C

Ултравиолетовата светлина тип C (UV-C) е известена като дезинфектант за въздух, вода и повърхности. За да помогнем в осигуряването на ефективност и правилна употреба, ние предоставяме UV-C услуги за проектиране, планиране, инсталиране, експлоатация и поддръжка.

Референтни проекти

Безопасно връщане в офиса за Forte Partner

В контекста на неотдавнашната пандемия, Forte Partners избра осветление с дезинфекция с UV-C лъчи с цел да осигури на своите наематели комфорта да се върнат в безопасен офис.

Bosch

Find out how Bosch is using office lighting to create a productive work atmosphere and save energy.

Искате ли да разберете повече?

Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

Файлове за изтегляне