Светодиодни тръбни лампи и светодиодни лампи PL

Истинските професионалисти разчитат на светодиодна тръби от Philips

Светодиодна тръба за всяко приложение

Имаме светодиодна тръба за всяко приложение. Нашата гама MASTER LEDtube T8 и T5 дава 50 000 часа полезен живот и е за приложения, изискващи висока ефективност.

Нашите светодиодни тръби за замяна на остаряло осветление са тествани и одобрени от независим тестов орган на трета страна по EN/IEC 62776:2015 – двуцокълни светодиодни лампи, конструирани за замяна на тръбни луминесцентни лампи. Спецификации за безопасност.

Изтеглете бялата книга, за да научите повече

Категории светодиодни тръби

Philips MASTER LEDtube Ultra Efficiency T8: намалете до минимум консумацията на енергия, като същевременно увеличите печалбата си.

С нарастващите цени на енергията и Зелената сделка на ЕС, която продължава да финансира енергийно ефективни ремонти на сгради, много от клиентите ви се стремят да направят осветлението на компанията си по-устойчиво. С новите Philips Ultra Efficiency LEDtube разполагате с идеалния продукт, с който да предложите на тези клиенти висококачествени, дълготрайни и изключително енергийно ефективни светодиоди.

Ненадминати аргументи за клиентите ви

  • Спестява до 44% от разходите за енергия в сравнение със стандартните светодиодни тръби*
  • Изключително дълъг полезен живот от 100 000 часа – повече от 3 пъти по-дълъг, отколкото при стандартните светодиодни тръби
  • Изключително ефективните светодиоди са устойчивото решение за осветление – помагат на клиентите да постигнат целите за устойчивост и да кандидатстват за финансиране от ЕС

* „Стандартни светодиодни тръби“ се отнася за Philips CorePro LEDtube EM/mains Ultra Output, работещи с директно захранване от електрическата мрежа

P-LED

Уверете се, че сте подготвени за забраната на лампи CFL-ni

Не оставайте на тъмно. С изключително високите разходи за енергия и изменената Директива за ограничаване на опасни вещества (RoHS), забраняваща компактните флуоресцентни неинтегрирани лампи от 24 февруари 2023 г., никога не е имало по-добро време за смяна и спестяване.

Насладете се на модерно решение с широката гама от светодиодни лампи Philips CorePro PL, които директно заместват компактните флуоресцентни неинтегрирани лампи (CFL-ni) във всяко приложение. Те стимулират вашия бизнес чрез:

  • Полезен живот до 30 000 часа
  • До 67% спестявания в сравнение с флуоресцентни лампи
  • Лесна директна замяна 
  • Бързо инсталиране, минимално прекъсване

Искате ли да научите повече за това как да пестите енергия, като преминете от конвенционално към светодиодно осветление?

Референтни проекти и инструменти

Изберете точната тръба, намерете подходящата за Вас

Нашите инструменти Ви помагат да намирате винаги точния продукт за точната работа. Проверете сега.

Съвместимост на баластните съпротивления

Нашите тръби InstantFit HF пасват директно в съществуващите осветителни тела. Те работят с най-широката гама от съществуващи електронни баластни съпротивления. Списъците с баластни съпротивления се актуализират редовно.

Намерете дистрибутор

Намерете най-близкия дистрибутор или партньор.

Свържете се с нас

Имате въпроси? Не се колебайте и се свържете с нас.