Създаване на приветлива и безопасна бензиностанция

Осветление за магазини

Направете бензиностанцията си място, където хората искат да спрат

Привличането на клиенти и улесняването на пазаруването е цел за всеки търговски обект, а бензиностанциите и магазините не правят изключение. Искате да привлечете водачите, да гарантирате, че клиентите Ви се чувстват в безопасност, докато зареждат гориво, и да им дадете възможност да намират продуктите бързо и лесно. Светодиодното осветление от Philips осигурява ярко вътрешно и външно осветление, а също така е рентабилно и устойчиво. Нашите регулатори спомагат за намаляване на разходите за енергия, така че да можете да се съсредоточите върху създаването на максимално въздействие и положително изживяване за Вашите клиенти.

Гледайте видеото, за да научите повече за ползите от светодиодното осветление за бензиностанцията или магазина Ви.  

Намаляване на разходите

Намаляване на разходите за електроенергия с до 90 % (защитна козирка) чрез светодиодно осветление с ниско потребление на енергия

Намаляване на капиталовите инвестиции благодарение на светодиодно осветление с дълъг полезен живот (100 000 часа за осветление за защитна козирка).

По-ниски разходи за поддръжка чрез регулярна обратна връзка и отчети за състоянието на системата.

По-добри впечатления от престоя

Създаване на уютна атмосфера, така че клиентите да разглеждат по-дълго и да правят повече покупки

Продуктите изглеждат по-дълго свежи и привлекателни с помощта на светодиодно осветление

Повишаване на безопасността чрез по-добра видимост при влизане и излизане от магазина

Изграждане на марката

Персонализиране на вътрешното и външното осветление и създаване на уникален стил на марката
Съгласуваност между осветлението на защитната козирка, осветлението в магазина и системата за управление за максимално въздействие на марката

Използване на динамично осветление в магазина за насочване на клиентите към конкретни места и промоции

Услуги за осветление

Услугите за осветление се управляват от Signify. Ние се грижим за Вашето осветление, за да можете да се грижите за бизнеса си. Намерете повече информация за тези услуги на уебсайта на нашата компания.

Професионални услуги

Предлагайки персонализирана поддръжка от самото начало, ние се стремим да съчетаем Вашата амбиция с нашите знания, като предоставяме най-доброто решение за Вас, добавяйки стойност на Вашия бизнес.

Услуги за експлоатационния срок

Вашият бизнес търси услуги за осветление, които отговарят на нуждите му. От спиране на проблемите, преди да се появят, до бърза дистанционна помощ, нашата поддръжка ще Ви помогне да поддържате Вашата осветителна система в работно състояние по-дълго.

Услуги за управление на осветлението

Ние създаваме решения за осветление, персонализирани според Вашите бизнес нужди, в съответствие с ясен набор от важни показатели за ефективност.

Услуги за дезинфекция с UV-C

Ултравиолетовата светлина тип C (UV-C) е известена като дезинфектант за въздух, вода и повърхности. За да помогнем в осигуряването на ефективност и правилна употреба, ние предоставяме UV-C услуги за проектиране, планиране, инсталиране, експлоатация и поддръжка.

Осветление за открити пространства за бензиностанции

Искате ли да разберете повече?

Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

Повече информация