Инструменти и документация

Подкрепа за Вашите проекти за осветление

Philips разполага с голямо разнообразие от инструменти, които могат да Ви помогнат при всички Ваши проекти за осветление. Без значение какви са изискванията, от осветление на отделни къщи до широкомащабно индустриално осветление и всичко в този интервал, ние имаме инструмент, който ще отговори на Вашите нужди.

Със софтуер за симулация на осветление, като нашите добавки за проектиране с DIALux, Relux и Autodesk 3ds MAX, можете да проектирате точно правилното осветление. Можете също така да изберете нашите мобилни приложения, предназначени да предоставят цялата необходима информация в движение. А нашият онлайн продуктов каталог описва подробно цялата гама на Philips, така че можете да сте сигурни, че ще намерите продукт, който ще отговори на Вашите нужди.

Софтуер за симулации на осветлението

Добавка за DIALux, Relux и 3ds Max

Изтеглете тук най-новите софтуерни добавки за осветление за проектиране с DIALux, Relux и 3ds Max. И намерете по-лесно подходящото осветително тяло за Вашия проект за осветление.

Библиотека Revit

Във Philips се стремим да Ви подкрепяме по възможно най-добрия начин. Файловете Revit, които предлагаме, са разработени с идеята за гъвкавост. Направихме нашите модели мащабируеми и добавихме необходимите свойства, за да приспособим модела към Вашите собствени нужди.

3D библиотека с външни осветителни тела

Изтеглете тук най-новите 3D dwg файлове от нашето портфолио с външни осветителни тела. Можете лесно да качите тези файлове във Вашата 3D софтуерна програма, за да създадете визуализации на градски пейзаж за Вашия проект на открито.

Инструменти

Нашите приложения за мобилни устройства

HUE осветление за потребителите
Приложение за етикети за обслужване

Компютърно приложение Mini300 LED

Датчик за движение, комбиниран със сензор за дневна светлина, позволява допълнително спестяване на енергия. Нашето компютърно приложение Mini300 LED предлага на потребителите регулиране по начини, които просто не са възможни с други осветителни тела.

HUE осветление за потребителите
Приложение за етикети за обслужване

Етикет за обслужване

Преминаването към светодиоди при външното осветление е нарастваща тенденция поради високото ниво на качество на светлината и енергийната ефективност на светодиодната технология. Но поддръжката на светодиодните осветителни тела е по-сложна от конвенционалната. Тя изисква различни компетенции и процеси. И все пак натискът за бързо откриване на неизправности и ремонт се увеличава поради съображения за безопасност и ефективност.

За да могат да се идентифицират всички отделни продукти, на всички следващо поколение осветителни тела от Philips, стълбове и кутии, в които те се доставят, се поставя етикет за обслужване, който е уникална система за идентификация, базирана на QR. 

Изтеглете приложението Philips Service tag днес и започнете да се наслаждавате на спортна информация и обслужване!

Вдъхновихте ли се?

Свържете се с нас

Свържете се с местния ни център за контакти, ако имате въпроси или запитвания.

Къде да закупите

Разберете къде да закупите нашите продукти от намиращ се наблизо дистрибутор или партньор.