Създайте съвършено ново преживяване за гостите си

Акценти за продуктите

Незабравима дестинация

Създаването на уникално и запомнящо се изживяване за всеки гост е ключът към осигуряването на лоялност на клиентите. В същото време фокусът върху разходите и устойчивите решения е важен за крайния резултат. С гъвкавото светодиодно осветление от Philips можете да посрещнете, напътствате и забавлявате всеки посетител, който мине през вратата Ви – като същевременно спестявате енергия и оперативни разходи. Красивият дизайн на осветлението ще направи Вашия хотел запомняща се дестинация. Освен това си гарантирате, че Вашата сграда има активиран Интернет на нещата със софтуер Interact Hospitality в комбинация с нашите свързани осветителни тела, което Ви позволява да впрегнете силата на интелигентната технология.

Намаляване на разходите

Намаляване на потреблението на енергия със светодиодното осветление и спестяване на още повече със системата за управление.

Управляване и намаляване на потреблението на енергия чрез оползотворяване на дневната светлина.

Автоматично изключване на осветлението в зоните, които не се използват

Подобряване на преживяванията на гостите

Създаване на приветстващи и вдъхновяващи пространства в хотела

Преобразете Вашия хотел с динамично осветление за специални случаи

Създаване на настроения за отличаване на пространствата с персонализирани типове светлинна обстановка

Постигане на целите за устойчиво развитие

Постигане на целите за устойчиво развитие посредством решенията за светодиодно осветление

Намаляване на въглеродния отпечатък с продукти, готови да кръгова икономика

Лесно адаптиране на пространството с цел увеличаване на приходите

Разгледайте възможностите

Създайте магически ефекти с цветове, движения и обем

Открийте архитектурното осветление

Открийте архитектурното осветление

Подобрете дизайна на Вашите стаи и създайте визуални изживявания в централните пространства, като комбинирате осветителни тела Philips с архитектурно осветление от Modular Lighting Instruments. 

Режими на светлинна обстановка Interact Hospitality за по-добро настроение в стаите за гости на хотела

Открийте свързаното осветление

Interact Hospitality осигурява оперативна прозрачност в реално време във Вашия имот, като Ви позволява да предоставяте подобрено преживяване на гостите и същевременно да подобрявате ефективността на персонала и да пестите енергия. Нашето свързано светодиодно осветление работи с Interact Hospitality, за да доставя енергийно ефективни, подобряващи настроението типове светлинна обстановка от фоайето, ресторантите и балната зала до стаите за гости. Софтуерът Interact Hospitality се интегрира с други системи, например за отопление и климатизация (HVAC) и за управление на собствеността (PMS), като позволява видимост в реално време от едно интуитивно табло за управление на Interact за рационализиране на операциите и подобряване на обслужването на гостите.

Услуги за осветление

Услугите за осветление се управляват от Signify. Ние се грижим за Вашето осветление, за да можете да се грижите за бизнеса си. Намерете повече информация за тези услуги на уебсайта на нашата компания.

Професионални услуги

Предлагайки персонализирана поддръжка от самото начало, ние се стремим да съчетаем Вашата амбиция с нашите знания, като предоставяме най-доброто решение за Вас, добавяйки стойност на Вашия бизнес.

Услуги за експлоатационния срок

Вашият бизнес търси услуги за осветление, които отговарят на нуждите му. От спиране на проблемите, преди да се появят, до бърза дистанционна помощ, нашата поддръжка ще Ви помогне да поддържате Вашата осветителна система в работно състояние по-дълго.

Услуги за управление на осветлението

Ние създаваме решения за осветление, персонализирани според Вашите бизнес нужди, в съответствие с ясен набор от важни показатели за ефективност.

Услуги за дезинфекция с UV-C

Ултравиолетовата светлина тип C (UV-C) е известена като дезинфектант за въздух, вода и повърхности. За да помогнем в осигуряването на ефективност и правилна употреба, ние предоставяме UV-C услуги за проектиране, планиране, инсталиране, експлоатация и поддръжка.

Искате ли да разберете повече?

Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.