Услугите за осветление се преместиха в Signify

Услуги за осветление

Услугите за осветление вече са налични от Signify

Съвременната осветителна технология може да направи много повече от простото осигуряване на осветление. Signify е водеща марка с иновативните си персонализирани осветителни услуги, които Ви осигуряват необходимото качество на светлината срещу малка част от разходите за енергия, като същевременно подобряват Вашите оперативни резултати.

Нашите услуги от Signify включват: оценка на Вашето текущо осветително оборудване, създаване на нов план за осветление, безпроблемна поддръжка, дистанционна поддръжка и гарантирана равномерност на светлината. Партнирайте си със Signify и превърнете осветлението в неразделна част от успеха на Вашата компания. Ние ще се погрижим за осветлението, за да можете Вие да се грижите за бизнеса.

Signify Lighting Services

Signify е начело с персонализирани услуги за осветление, които осигуряват качеството на светлината, която Вашият бизнес заслужава.

Професионални услуги

Персонализирани светлинни решения

Независимо дали обновявате осветителните тела, или предприемате цялостно препроектиране на системата, ние можем да Ви помогнем да направите така, че осветлението да работи както за Вас, така и за Вашия бизнес.

Услуги за експлоатационния срок

Удължете живота на осветлението си

Осветлението е важна част от Вашия бизнес. Ето защо ние предлагаме персонализирани планове за поддръжка, за да поддържате най-добра работа на Вашата осветителна система във времето.

Услуги за управление на осветлението

Нека се погрижим за Вашето осветление

Ние покриваме периода от първоначалния дизайн и монтажа до непрекъснатата безпроблемна експлоатация и поддръжка. Можете да се съсредоточите върху това, в което сте най-добри – да се грижите за бизнеса си.

Искате да научите повече

Свържете се с местния център на доставчика относно въпроси и запитвания.