Съживете спортното си съоръжение

Акценти за продуктите

Нека стадионът Ви работи за Вас и за феновете

Дайте възможност на Вашето съоръжение да блесне. Със светодиодното осветление ArenaVision играта на средно ниво се превръща в наистина вълнуващо събитие. Осветлението без отблясъци помага на камерите да уловят действието и дава на зрителите ясна представа за дейностите на терена. Разберете как можете да направите Вашето съоръжение по-гъвкаво, да намали разходите и да подобри оперативната ефективност. Освен това можете да си гарантирате, че Вашият бизнес има активиран Интернет на нещата, като използвате нашите свързани осветителни тела в комбинация с Interact Sports, което Ви позволява да впрегнете силата на интелигентната технология.

Оптимизиране на оперативните дейности

Намаляване на разходите с помощта на енергийноефективните системи за светодиодно осветление

Улесняване на монтажа и поддръжката чрез етикета за обслужване на осветителното тяло – система за идентификация, базирана на QR

Увеличаване на приходите благодарение на гъвкавостта за предлагане на домакинство на различни събития на едно и също място.

По-добро преживяване

Спазване на най-новите стандарти за международно ТВ излъчване

Спазване на изискванията за безупречно излъчване на забавен каданс с технология за осветление без трептене

Подобряване на преживяването на терена с отлични цветопредаване, температура и равномерност

Гъвкавост при дизайна

Опростяване на окабеляването с единично задействащо устройство с висока мощност

Предоставяне на различни опции за избор на оптика, които да отговарят на структурата на стадиона

Увеличаване на гъвкавостта с допълнителни жалузи за защита от заслепяване

Осветете терена с нашето осветление за спортни обекти

Съживяване на Вашата фасада с динамични архитектурни системи

Color Kinetics

Открийте динамичното осветление

Осветете спортните си обекти и създайте вдъхновяващи визуални изживявания за Вашите фенове, като комбинирате осветителни тела Philips с динамично, цветно архитектурно осветление от Color Kinetics.

Изглед на стадион Wanda Metropolitano

Открийте свързаното осветление

Интелигентните стадиони и страхотното преживяване на феновете започват с Interact Sports. Interact Sports работи с нашите свързани осветителни тела, за да Ви помогне да управлявате цялото си осветление – включително осветлението на терена и развлеченията, фасадата на стадиона и зоните за настаняване. Добавете сензори за Интернет на нещата, за да подобрите работата или усилията на маркетинга. Забавлявайте феновете с персонализирани светлинни шоута преди, по време и след основното събитие. Привличайте спонсори чрез нови уникални възможности за реклама. Interact Sports позволява гъвкави, многофункционални съоръжения, които могат да генерират нови потоци от приходи, да привличат различни видове събития и да създават нови бизнес възможности.

Услуги за осветление

Услугите за осветление се управляват от Signify. Ние се грижим за Вашето осветление, за да можете да се грижите за бизнеса си. Намерете повече информация за тези услуги на уебсайта на нашата компания.

Професионални услуги

Предлагайки персонализирана поддръжка от самото начало, ние се стремим да съчетаем Вашата амбиция с нашите знания, като предоставяме най-доброто решение за Вас, добавяйки стойност на Вашия бизнес.

Услуги за експлоатационния срок

Вашият бизнес търси услуги за осветление, които отговарят на нуждите му. От спиране на проблемите, преди да се появят, до бърза дистанционна помощ, нашата поддръжка ще Ви помогне да поддържате Вашата осветителна система в работно състояние по-дълго.

Услуги за управление на осветлението

Ние създаваме решения за осветление, персонализирани според Вашите бизнес нужди, в съответствие с ясен набор от важни показатели за ефективност.

Услуги за дезинфекция с UV-C

Ултравиолетовата светлина тип C (UV-C) е известена като дезинфектант за въздух, вода и повърхности. За да помогнем в осигуряването на ефективност и правилна употреба, ние предоставяме UV-C услуги за проектиране, планиране, инсталиране, експлоатация и поддръжка.

Референтни проекти

Chelsea F.C.

The installed LED pitch lighting meets the new stringent broadcast criteria of the English Premier League.

Ekinox Arena

Philips ArenaVision LED sports lighting in Ekinox Arena

Искате ли да разберете повече?

Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

Прожекторно осветление за спортни съоръжения