Превърнете магазина си в истинско преживяване

Акценти за продуктите

Привлечете, ангажирайте и спечелете

Осветлението играе основна роля за подобряване на преживяването на клиентите Ви в магазина. С правилното осветление можете да преобразувате магазина си, да осигурите максимална гъвкавост на оформлението, да демонстрирате стоките си, да се ангажирате с клиентите и да ги превърнете в купувачи. Освен това можете да се уверите, че във Вашия магазин има активиран Интернет на нещата, като използвате нашите свързани осветителни тела в комбинация със софтуера Interact Retail, който Ви позволява да впрегнете силата на интелигентните технологии.

По-добро преживяване

Проектиране, създаване, освежаване и управление на режимите на светлинна обстановка за Вашия магазин

Разграничаване на Вашата марка чрез персонализирано осветление

Стимулиране на въздействието върху бизнеса чрез светлина, която ангажира, превръща посетителите в клиенти и ги задържа

Изграждане на марката

Започнете историята на Вашата марка във витрината с обстановка с динамично осветление

Насочване на клиентите към конкретни зони или промоции чрез динамично осветление

Създаване на съчетаващи се облик и усещане с осветление, което е персонализирано за Вашата марка

Оптимизиране на оперативните дейности

Осигуряване на навременни откривания на магазините с индивидуални решения за верига на доставките

Намаляване на разходите с помощта на енергийноефективно светодиодно осветление и управление

Намаляване на времето на престой чрез опростен монтаж и въвеждане в експлоатация плюс глобална поддръжка

Създайте преживяване с най-доброто качество на светлината

Знаем, че емоциите играят ключова роля при вземането на решения от пазаруващия и че правилната емоция се задейства от правилното преживяване. Качеството на светлината е основният разграничител, когато става въпрос за създаване на преживяване във Вашия магазин, което да съответства на Вашата марка.

Качество на светлината не означава само параметрите и характеристиките на светлината. Това е начинът, по който различните приложения на осветлението влияят върху преживяването на купувача и въздействат върху външния вид и усещането на пространство и колекцията.

Страхотното осветление е свързано с създаване на преживяване. Усеща се, не се вижда.

Предимства на качеството на светлината в един поглед

Предимства на качеството на светлината в един поглед

Разграничете преживяването, свързано с марката

Създайте атмосфера, която обединява идентичността на Вашата марка, целта на магазина и идентичността на пазаруващия. Philips Fashion Proof Optics (FPO) създава интензивност и контраст, за да дефинира външния вид на Вашата колекция, атмосферата и идентичността на Вашия магазин.

Вашата колекция в светлината на прожекторите

Philips Fashion Proof Optics (FPO) кара Вашата колекция да изпъква. С миниатюрни спот лампи и отличен контрол на отблясъците, уникалната оптика ще добави 30 % интензитет и ще удвои контраста, за да накара Вашата колекция да изпъква.

Подсилете цветовете на Вашата колекция

Всички знаем, че виждането е вяра. Светодиодните светлини на Philips гарантират, че цветовете във Вашата колекция са ярки. Подобрете естествената текстура и си гарантирайте, че цветовете са истински и живи. Впечатлете купувачите си с вълнуващо преживяване, създадено от качеството на светлината.

Увеличете притегателната сила и посещенията в магазина си

С изключително тесен светлинен сноп и висок интензитет можете да създавате живи и атрактивни витрини. Дори през слънчевите дни Вашият магазин ще изглежда отворен и привлекателен.

Разгледайте възможностите

Създайте свое характерно осветление и разграничете марката си

Вашият магазин е уникален. Сега това може да стане вярно и за Вашето осветление

Поръчково осветление

Големи декоративни висящи осветителни тела, съобразени с нуждите на Вашия проект

Стилна акцентна светлина с вграден шарнир

Открийте свързаното осветление

Открийте свързаното осветление

Осветление за магазини. Има го навсякъде. Какво бихте казали, ако можехте да поддържате по-голяма оперативна ефикасност, да подобрите преживяването в магазина и да генерирате данни за подробен анализ на търговските обекти. Софтуерът Interact Retail в комбинация със свързаното светодиодно осветление, Ви позволява да правите всичко това и много повече. Създавайте зашеметяващи и гъвкави търговски площи, задействайте специфично поведение на пазаруващите чрез зониране и слоеве светлина и изпращайте базирани на местоположението оферти на смартфоните на пазаруващите чрез приложението си за магазин. Сега това са интелигентните търговски обекти.

Услуги за осветление

Услугите за осветление се управляват от Signify. Ние се грижим за Вашето осветление, за да можете да се грижите за бизнеса си. Намерете повече информация за тези услуги на уебсайта на нашата компания.

Професионални услуги

Предлагайки персонализирана поддръжка от самото начало, ние се стремим да съчетаем Вашата амбиция с нашите знания, като предоставяме най-доброто решение за Вас, добавяйки стойност на Вашия бизнес.

Услуги за експлоатационния срок

Вашият бизнес търси услуги за осветление, които отговарят на нуждите му. От спиране на проблемите, преди да се появят, до бърза дистанционна помощ, нашата поддръжка ще Ви помогне да поддържате Вашата осветителна система в работно състояние по-дълго.

Услуги за управление на осветлението

Ние създаваме решения за осветление, персонализирани според Вашите бизнес нужди, в съответствие с ясен набор от важни показатели за ефективност.

Услуги за дезинфекция с UV-C

Ултравиолетовата светлина тип C (UV-C) е известена като дезинфектант за въздух, вода и повърхности. За да помогнем в осигуряването на ефективност и правилна употреба, ние предоставяме UV-C услуги за проектиране, планиране, инсталиране, експлоатация и поддръжка.

Искате ли да разберете повече?

Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

Файлове за изтегляне