Създайте свое характерно осветление чрез светодиодни светлини

Осветление в магазина, което винаги е на мода

Превърнете своя магазин и модна колекция в поразително преживяване в търговски обект със светодиодни светлини от Philips. Открийте характерното осветление, което показва най-доброто във всеки продукт и област на приложение, така че белите тонове да станат по-ярки, черните – по-отчетливи, цветовете – по-живи и десенът – по-отличителен. Със светодиодни светлини можете да създадете преживяване в търговски обект, в което клиентите се потапят напълно и няма да искат да оставят.

Изпробвайте вкуса на светодиодните светлини

Открийте как изборът на правилните светодиодни светлини за Вашата колекция прави правилното впечатление и изразява индивидуалността на Вашата марка.

Коя е светлината на Вашата марка?

Standard 930

Използвайте топли цветове и мека бяла светлина, за да създадете нежна, приветлива атмосфера и да откриете как можете да бъдете креативни и същевременно рентабилни.

Premium White

Новият ориентир в модата при търговските обекти, осигуряващ по-силна бяла светлина чрез най-добрата технология на пазара, но с минимални компромиси в икономията на енергия.

Crisp White

Подсилете драматизма във Вашата витрина. Подчертайте нюансите на белите тонове, добавете контраст към черните и създайте истински искрящ ефект, като запазите топли тоновете на кожата.

Premium Color

Засилете контраста между цветовете и бялото и постигнете нови дълбочини на цвета за по-наситено и живо модно изживяване, което няма да повлияе на фона, но ще има положителен ефект върху енергийната ефективност.

Деним

Подчертайте разликата между цвета на денима – дори на избелял деним – и този на избледнелия материал, без това да се отразява на заобикалящата среда на Вашия магазин.

Цветопредаване

Цветопредаване и наситеност на цвета

Цветът е от съществено значение за модата. Индексът на цветопредаване (CRI) се използва за описание на начина, по който цветовете се възприемат при различни източници на светлина. CRI обаче не съдържа информация за наситени цветове. При един и същи CRI може да имате недостатъчно наситени или пренаситени цветове. Графиката вдясно показва ясно това за CRI 70, което може да съответства на екстремно пренаситени/недостатъчно наситени цветове на тениските. Затова разработихме светодиодни светлини на Philips, за да запълним тази празнина и да позволим на Вашите колекции да се открояват и да създават преживяване.

Колекцията на Джеф Монтес заслепява модния елит на Лондон с тъкани, създадени да взаимодействат със светодиодни светлини Crisp White

Колекцията на Монтес е специално разработена за решенията за осветление от Philips, за да покаже възможностите на бялото светодиодно осветление в търговски обект със забележителни ефекти.

През цялата си кариера Монтес е бил очарован от светлинните материали с памет и отражението на светлината върху различни повърхности и за тази колекция той изучава как светлината взаимодейства с неговите дизайни. Вдъхновена от осветлението за търговски обекти Philips Crisp White, колекцията на Montes Illuminosa & Velero използва материали, като фибростъкло и найлон, за да създаде поразителни отражения на светлината върху дрехите.

„Светлината е важен фактор при създаването на моите колекции и бялата светлина е изключително важна за постигане на правилния ефект“, каза холандският моден дизайнер Джеф Монтес. „Бялата светодиодна светлина от Philips Crisp White създава интересни светлинни отражения върху материалите, като линиите на тоалетите се разграничават ясно от бялата светлина.“

Колекцията беше представена за първи път във водещия магазин на House of Fraser в Лондон на Оксфорд стрийт, а също така ще бъде показана на изложението Lighting and Building във Франкфурт през март. House of Fraser избра Crisp White за международно многоетапно представяне, което вече включва пет магазина във Великобритания и предстои отваряне на магазини в Китай.

Джеф Монтес
Колекция на Джеф Монтес
Ярко осветена фасада на търговски обект

Interact Retail

Осветление за магазини. Има го навсякъде. Какво бихте казали, ако можехте да поддържате по-голяма оперативна ефикасност, да подобрите преживяването в магазина и да генерирате данни за подробен анализ на търговските обекти. Interact Retail, активиран от свързаното светодиодно осветление, Ви позволява да правите всичко това и много повече. Създавайте зашеметяващи и гъвкави търговски площи, задействайте специфично поведение на пазаруващите чрез зониране и слоеве светлина и изпращайте базирани на местоположението оферти на смартфоните на пазаруващите чрез приложението си за магазин. Сега това са интелигентните търговски обекти.

Искате ли да разберете повече?

Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

Файлове за изтегляне