Ярки идеи в осветлението за супермаркети

Готови за магазина на бъдещето

82 % от милениалите все още предпочитат да пазаруват във физическия магазин, ако преживяването е забавно, интерактивно и актуално. Дори в този все по-дигитален свят купувачите все още искат да видят, докоснат и дори да помиришат продуктите в реалния свят. Предизвикателството за търговските обекти е да дадат на купувачите преживяване, което не може да се сравни с работата онлайн. Външният вид на Вашия магазин, включително осветлението, оказва голямо влияние върху начина, по който клиентите чувстват Вашата марка. Светодиодното осветление от Philips поддържа пътеките между стелажите светли и храната изглежда свежа, докато регулаторите и планирането могат да спомогнат за намаляване на разходите за енергия и подобряване на оперативната ефективност. Освен това можете да гарантирате, че в сграда има активиран Интернет на нещата, като използвате нашите свързани осветителни тела в комбинация с Interact Retail, което Ви позволява да впрегнете силата на интелигентната технология.

По-добро преживяване

По-голяма привлекателност на магазина за да се подобри удовлетвореността на клиентите и служителите

Осигуряване на положително преживяване при пазаруване с превъзходно качество на светлината и комфорт на очите

Промяна на облика на магазина с нашите персонализирани осветителни тела

Запазете храната прясна

Използвайте варианти за светодиодно осветление на пресни храни за запазване на свежестта им и за по-добро представяне

Удължете срока на годност и намалете хранителните отпадъци с вариантите за светодиодно осветление за запазване свежестта на храната

Изберете от нашата обширна гама от осветителни тела, предлагащи тези варианти за осветление

По-добро устойчиво развитие

Постигане на 40 % икономия на електроенергия със светодиодно осветление и 20% допълнителни икономии със системите за управление

Подготовка на Вашата осветителна инфраструктура за бъдещето с нашето портфолио за кръгово осветление

Бъдете в крак с модата, докато изпълнявате целите си за устойчиво развитие, с нашите осветителни тела, създадени с 3D печат, които могат да се персонализират

Разгледайте възможностите

Преобразете търговския обект с кръгово осветление

По-добро представяне и по-малко отпадъци

Оптимална гъвкавост и ефективност в търговските обекти

Ненадмината гъвкавост и качество на светлината за магазина на бъдещето

Ярко осветена фасада на търговски обект

Открийте свързаното осветление

Осветление за магазини. Има го навсякъде. Какво бихте казали, ако можехте да поддържате по-голяма оперативна ефикасност, да подобрите преживяването в магазина и да генерирате данни за подробен анализ на търговските обекти. Софтуерът Interact Retail в комбинация със свързаното светодиодно осветление, Ви позволява да правите всичко това и много повече. Създавайте зашеметяващи и гъвкави търговски площи, задействайте специфично поведение на пазаруващите чрез зониране и слоеве светлина и изпращайте базирани на местоположението оферти на смартфоните на пазаруващите чрез приложението си за магазин. Това вече са интелигентните търговски обекти.

Услуги за осветление

Услугите за осветление се управляват от Signify. Ние се грижим за Вашето осветление, за да можете да се грижите за бизнеса си. Намерете повече информация за тези услуги на уебсайта на нашата компания.

Професионални услуги

Предлагайки персонализирана поддръжка от самото начало, ние се стремим да съчетаем Вашата амбиция с нашите знания, като предоставяме най-доброто решение за Вас, добавяйки стойност на Вашия бизнес.

Услуги за експлоатационния срок

Вашият бизнес търси услуги за осветление, които отговарят на нуждите му. От спиране на проблемите, преди да се появят, до бърза дистанционна помощ, нашата поддръжка ще Ви помогне да поддържате Вашата осветителна система в работно състояние по-дълго.

Услуги за управление на осветлението

Ние създаваме решения за осветление, персонализирани според Вашите бизнес нужди, в съответствие с ясен набор от важни показатели за ефективност.

Услуги за дезинфекция с UV-C

Ултравиолетовата светлина тип C (UV-C) е известена като дезинфектант за въздух, вода и повърхности. За да помогнем в осигуряването на ефективност и правилна употреба, ние предоставяме UV-C услуги за проектиране, планиране, инсталиране, експлоатация и поддръжка.

Акценти за продуктите

Искате ли да разберете повече?

Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

Файлове за изтегляне