Покажете най-добрите качества на пресните храни с варианти за светодиодно осветление на пресни храни

Ползите от пресните храни с един поглед

Ползи от пресните храни
Най-доброто представяне

Според изследванията хората запомнят цвета на пресните продукти като по-наситен, отколкото е в действителност. И когато става въпрос за действителен избор на продукт, предпочитанията на потребителите отиват още по-далеч – те искат цвят, който е дори по-наситен от това, което си спомнят. Правилната рецепта за осветление може да оптимизира представянето и да подобри продажбите. 

Запазване на качеството

Лошото осветление се отразява на качеството на пресните продукти. Правилната рецепта за осветление помага да запазите храната свежа по-дълго, което означава по-дълъг срок на годност и по-малко отпадъци.

Създаване на незабравимо преживяване

Вариантите за светодиодно осветление на пресни храни могат да помогнат за създаване на разлика в отделите за пресни храни, като подобрят както представянето, така и качеството на продуктите с най-малка трайност.

Какво е възможно с вариантите за светодиодно осветление на пресни храни

Купувачите знаят от опит, че ако храната изглежда добре, тя ще бъде и вкусна. Разгледайте нашето портфолио от варианти за светодиодно осветление, които ще представят пресните храни в най-добрата им светлина, като същевременно ще помогнат за минимизиране на отпадъците. 

Великолепно нарязано месо

Изследванията показват, че клиентите предпочитат месо с богат, наситен цвят. Нашите светодиодни осветителни тела за пресни храни са разработени специално с помощта на търговци на дребно и специалисти по месо, за да засилят червения цвят на месото и да забавят обезцветяването, което означава по-малко отпадъци.

Оптималното осветление за прясна риба

Защото пресните продукти са двигателят на растежа на магазините. Независимо дали става дума за месо или сирене, плодове и зеленчуци, риба и морски дарове, пресните продукти продължават да привлича купувачите във физическите магазини. Колкото по-прясна изглежда храната.

Плодове и зеленчуци

Отделът за пресни храни е мястото, където се изгражда лоялността на купувачите и често е основният мотиватор за пътуване до магазина. Плодовете и зеленчуците представляват специфични предизвикателства. Защото те са живи тъкани.

Богато, кремообразно сирене

Когато сиренето е изложено на светлина, мазнините започват да се окисляват – първо променят външния вид и след това увреждат вкуса. Нашата рецепта Fresh Food Champagne показва красиво тази деликатна храна, като същевременно поддържа максимална свежест и качество.

Перфектни картофи

Светлината играе важна роля за позеленяването на картофите: когато се съхраняват правилно на тъмно, няма позеленяване. Разбира се, това не е възможно в супермаркет. Нашата рецепта за светлина може да Ви помогне да запазите картофите с най-свеж вид.

Красив хляб и сладкиши

Нищо не може да се сравни с миризмата на пресен хляб и кифлички, още топли от фурната. Осветлението може да им придаде още по-голяма привлекателност. Светодиодните осветителни тела Fresh Food Champagne правят хляба да изглежда хрупкав и апетитен, така че е невъзможно да му устоиш.

Референтни проекти

EDEKA Хамбург

EDEKA Хамбург създава неповторимо преживяване при пазаруване с монтиране на светодиодно осветление, управлявано чрез софтуера Interact Retail.

Контакти

Свържете се с местния ни център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

Файлове за изтегляне

Повече информация за осветлението за...