Rose: Най-доброто осветление за ограничаване на обезцветяването на нарязаното месо

Подходящо за отдела за пресни храни

Защо отделът за пресни храни е подходящ?

Защото пресните продукти са двигателят на растежа на магазините. Независимо дали става дума за месо или сирене, плодове и зеленчуци, риба и морски дарове, пресните продукти продължават да привлича купувачите във физическите магазини. Колкото по-прясна изглежда храната, толкова по-голямо внимание получава.
Правилното осветление подсилва цветовете и текстурите на прясната храна, примамвайки клиентите да спрат и да купят. Освен това осветлението подобрява цялостното преживяване в магазина и има положителен ефект върху продажбите на пресни продукти.

Великолепно нарязано месо

Великолепно нарязано месо

Изследванията показват, че клиентите предпочитат месо с богат, наситен цвят. Предизвикателството е, че когато осветите месото повече, то се обезцветява и губи своята привлекателност по-бързо. Нашите светодиодни осветителни тела Fresh food Rose са специално разработени в сътрудничество с търговци на дребно и специалисти по месо, за да засилят зачервяването на месото и да забавят обезцветяването, което води до увеличени продажби и по-малко отпадъци.

Изпробвайте Rose: вариантът за светодиодно осветление на свежи храни, подходящ за нарязано месо

Нашите изследвания:

Първо, различните меса се обезцветяват с различна скорост. Второ, ефектът на нивото на светлината върху обезцветяването на нарязаното месо е по-голям от този на спектъра.

Въпреки това, има полза от избора на правилния спектър на светлината. Използвайки правилния спектър, търговците на дребно могат или да забавят обезцветяването за по-дълъг срок на годност, или да използват по-високи нива на светлина за показване, което привлича вниманието по-силно. В първия случай срокът на годност може да бъде удължен с до 20 % при нива на осветеност, еквивалентни на конвенционалното осветление. При втория случай търговците на дребно могат да прилагат нива на светлина до 30 % по-високи, за да постигнат срок на годност, който е същият като при конвенционалното осветление.

Изследване на светлината Rose за намиране на решение за месото

Създаване на въздействаща атмосфера (и същевременно намаляване на отпадъците)

Борите се да намерите баланс между предлагането на голямо разнообразие от пресни храни и едновременно минимизиране на отпадъците? И заедно с това създаване на вдъхновяващо преживяване при пазаруване? Правилното осветление може да окаже голямо влияние върху успеха на отдела за пресни храни. Насоченото осветление на пресни храни е идеалният вариант за вкусно представяне, като същевременно удължава срока на годност на пресните продукти.

Контакти

Свържете се с местния ни център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

Файлове за изтегляне

Повече информация за осветлението за...