Застой или иновация?

Осветяване на пътя към по-светло работно място

Хората. От тях зависи Вашият бизнес. Вашето осветление може да ги вдъхнови да правят повече и да се чувстват по-добре на работа.

Свързаното осветление означава, че светодиодните светлини с интегрирани сензори са свързани към приложния софтуер, отваряйки цял нов свят от възможности. Той вече остави своя отпечатък в по-големите корпорации, но сега е достъпен и за малкия и средния бизнес с до 200 точкови светлини.

Новата система Interact Pro е рентабилното и безжично решение за всяка стъпка от пътя към интелигентното осветление на Вашия клиент от МСП. Тя включва три нива, всяко от които осигурява най-доброто решение за текущите нужди на Вашия клиент – и също така е напълно мащабируема, така че може просто да бъде надстроена, когато бизнес изискванията се променят, от интелигентно осветление до супер интелигентно осветление.

Philips 2018 Interact, монтажник, краен потребител, офис

Свързаното осветление започва с Interact Pro

Системата Interact Pro е лесна за монтаж без нужда от отделни антени, приложения за радио или сигнални кабели. Насладете се на бърза настройка с интуитивното приложение Interact Pro и се възползвайте от шанса да станете доверен съветник на клиента чрез ефективна услуга след монтаж, възможна благодарение на безценните данни от таблото за управление на Interact Pro.

Всичко, от което се нуждаете: това е Interact Ready

Бъркотия от кабели или безжична връзка?

Там, където сте отбелязали, настройте, инсталирайте. Толкова е лесно с нашето свързано осветление.

Супербавен или суперзвезда?

Директна и безпроблемна смяна на конвенционалното осветление – без проблеми със съвместимостта.

Никъде или навсякъде?

Предлагаме лампи и осветителни тела Interact Ready за различни приложения. Където и да работите, и то работи.

Оставане в миналото или мисъл за бъдещето?

Всички осветителни тела Interact Ready работят безпроблемно с таблото за управление и приложението Interact Pro.

Станете експерт по осветление

Signify Lighting Academy е платформа за обучение, която Ви предлага всички подходящи образователни ресурси, главно с тестове за оценяване (раздаване на сертификати). Вижте нашите най-нови обучения, които Ви помагат да станете сертифициран монтажник на интелигентно осветление.

Търговско обучение

Този път се фокусира върху характеристиките и предимствата на самостоятелните и свързаните с гейтуей версии. Ако искате да влезете в аспекта на „Интернет на нещата“ (IOT), свържете се с търговския си представител на Signify, за да получите достъп до специализирано обучение за тази версия.

Техническо обучение

В това обучение ще научите подробно как да започнете работа с приложението и как да задействате различни функции на основното (Foundation) и усъвършенстваното (Advanced) ниво.

Намерете дистрибутор

Намерете най-близкия партньор или дистрибутор

Свържете се с нас

Имате ли въпрос? Не се колебайте да се свържете с нас.

Готови или не?

Истинските професионалисти подобряват бизнеса си със свързаното осветление на Philips, което работи с таблото за управление и приложението Interact Pro