DigiStreet

Водеща сила в иновациите при пътното осветление

Пътното и улично осветление става цифрово

В светлината на бързата урбанизация и широкообхватните социални и технологични промени градските власти са изправени пред сложно предизвикателство – как да създадат безопасна, привлекателна и устойчива градска среда във време на тежки бюджетни и ресурсни ограничения. Едно от последствията от това е, че общините трябва да извлекат максимална стойност от своята осветителна инфраструктура, като функциите, които преди са били просто полезни допълнения, бързо се превръщат в задължителни.

Тъй като външното осветление става цифрово, светодиодните светлинни източници, осветителните тела, системите за управление на осветлението, сензорите и софтуерът се комбинират в интегрирани, интелигентни решения, които се адаптират към приливите и отливите на градската дейност. Използването на цифровия потенциал на технологията за светодиодни осветителни тела ще позволи на градските власти не само да спестят енергия и разходи за поддръжка, но и да постигнат по-широката си амбиция за създаване на жизнена, годна за живеене градска среда за всички свои граждани.

Щракнете върху изображението, за да видите инфографиката в пълен размер

Запознайте се с DigiStreet

DigiStreet е първата фамилия пътни и улични осветителни тела, която Ви позволява да пестите енергия и ресурси, да оптимизирате ефективността на поддръжката, като същевременно Ви подготвят за цифровата ера. Проектирана изключително за пътища и улици, тази фамилия осветителни тела е идеалният избор за градовете при преминаване към дълготрайно, ефективно светодиодно осветление. Осветителните тела DigiStreet се предлагат с различни форми и оптика, като могат да се използват в множество различни приложения, което ги прави идеалният избор за обществено осветление.

Защо DigiStreet е оптималният избор

Пълна гама за пътища и улици, активирана от високопроизводителна, оптимизирана от LEDGINE оптика

Готови за използване в система, предназначени за интелигентни градове

Готови за използване в система архитектури

Цифровата революция и Интернет на нещата предоставят вълнуващи възможности за градовете да се възползват от бъдещите иновации в свързаността. Но напредъкът в технологиите се случва толкова бързо, че може да е трудно да решите кога да се включите. Архитектурата, готова за използване в система, Ви дава надеждна основа, върху която можете да надграждате, когато градът е готов да се включи в нови постижения в технологиите. Тя е проектирана да работи с признати в бранша, с гарантиран успех в бъдещето задвижващи устройства и сензори, които имат потенциала да повишат енергийната ефективност и да събират различни видове данни. Така че можете да мигрирате към динамичен свят на богато на сензори осветление – винаги, когато сте готови.

digistreet

Изберете DigiStreet

DigiStreet е първото семейство осветителни тела, които са готови за използване в система. Те могат да се доставят с универсален гнездо в горната и долната част на всяко осветително тяло, така че всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху контролери или сензори, за да активирате нови приложения. Това означава, че можете да монтирате осветителните тела днес, а контролерите и сензорите на по-късна дата – без никакви проблеми

Осветителните тела, готови за използване в система, от Philips, използват най-съвременни архитектури и компоненти. Тъй като са сертифицирани по SR, те са съвместими с всички компоненти, пуснати в програмата SR. Разполагат също така със стандартизирани гнезда за цялата индустрия (гнездо Zhaga SR и 7-изводно ANSI гнездо NEMA). Това гарантира, че винаги ще сте готови за най-новите иновации, което ще Ви позволи да получите повече от осветителната си инфраструктура. 

digistreet

Можете да я свържете днес!

Готовите за използване в система осветителни тела може да бъдат създадени за бъдещето, но вече можете да се възползвате от система за цялостно управление на улично осветление, като CityTouch днес. CityTouch е система за цялостно управление на уличното осветление, която може да наблюдава, измерва и управлява свързани осветителни тела, като DigiStreet, с помощта на уеб базирани приложения. Улеснява анализа, планирането и поддържането на осветителната инфраструктура с богата визуализация на данни и интуитивни инструменти за управление, които могат да се разглеждат дистанционно.

Файлове за изтегляне

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Моля, използвайте този формуляр за бизнес запитвания относно нашите системи за градско осветление