Създаване на ефикасни и приятни за живеене градове

Пестене на енергия и повишаване на безопасността на пътя във Вашия град

Сложността на транспортната инфраструктура означава, че са необходими различни видове осветление, за да се гарантира плавния трафик, хората да се чувстват в безопасност и градовете да спестяват разходи. Светодиодното улично осветление от Philips е рентабилен и устойчив избор за градовете днес. Освен това можете да си гарантирате, че във Вашия град има активиран Интернет на нещата със свързани осветителни тела, които Ви помагат да впрегнете силата на интелигентните технологии, използвайки Interact City.

Намаляване на разходите

Намаляване на консумацията на електроенергия с до 50 % чрез ефективно светодиодно осветление и специализирана оптика за всяко приложение

Намаляване на разходите за поддръжка чрез готови за Интернет на нещата и лесни за обслужване осветителни тела

Модулните компоненти и цифровите инструменти за поддръжка позволяват светкавични операции по поддръжката

По-добро преживяване

Подобряване на естетиката на улицата с едновременно нежно осветяване на околните зони

Елиминиране на светлинното проникване, за да се гарантира, че жилищното осветление е от полза за гражданите

Използване на най-новите технологии за осветление, за да се осигури на шофьорите и пешеходците усещане за сигурност и удобство, без да остават изолирани

По-добро устойчиво развитие

Намаляване на емисиите на CO2 за по-екологична и по-устойчива градска среда.

Запазване на нощното небе и защита на прилепите чрез специални варианти за осветление за прилепи

Градско осветление, подготвено за бъдещето чрез инфраструктура, която може да се модернизира

Откриване на взаимодействието със свързаното осветление

Открийте свързаното осветление

Как да направите един град по-интелигентен и по-пригоден за живеене? Софтуерът Interact City за осветление с Интернет на нещата работи с нашите свързани осветителни тела, за да осигури стабилна инфраструктура за подобряване на градските услуги, повишаване на безопасността на гражданите, разкрасяване на обществените пространства, ангажиране с гражданите и насърчаване на гордостта на жителите. Interact City също така намалява разходите за енергия и повишава ефективността, така че да можете да реинвестирате спестяванията в нови проекти за интелигентен град.

Услуги за осветление

Услугите за осветление се управляват от Signify. Ние се грижим за Вашето осветление, за да можете да се грижите за бизнеса си. Намерете повече информация за тези услуги на уебсайта на нашата компания.

Професионални услуги

Предлагайки персонализирана поддръжка от самото начало, ние се стремим да съчетаем Вашата амбиция с нашите знания, като предоставяме най-доброто решение за Вас, добавяйки стойност на Вашия бизнес.

Услуги за експлоатационния срок

Вашият бизнес търси услуги за осветление, които отговарят на нуждите му. От спиране на проблемите, преди да се появят, до бърза дистанционна помощ, нашата поддръжка ще Ви помогне да поддържате Вашата осветителна система в работно състояние по-дълго.

Услуги за управление на осветлението

Ние създаваме решения за осветление, персонализирани според Вашите бизнес нужди, в съответствие с ясен набор от важни показатели за ефективност.

Услуги за дезинфекция с UV-C

Ултравиолетовата светлина тип C (UV-C) е известена като дезинфектант за въздух, вода и повърхности. За да помогнем в осигуряването на ефективност и правилна употреба, ние предоставяме UV-C услуги за проектиране, планиране, инсталиране, експлоатация и поддръжка.

Акценти за продуктите

Искате ли да разберете повече?

Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.