Търсите лесен начин да замените газоразрядни лампи със светодиодни. Ние имаме решението!

гама от светодиодни лампи Philips TrueForce

Светодиодни лампи TrueForce.

Преминете от остарелите газоразрядни лампи към изумителните светодиоди.

Светодиодните лампи Philips TrueForce предоставят лесно решение със светодиоди за смяна на газоразядните лампи, Highbay лампи, SOX лампи, както и SON-T лампи. Насладете се на предимствата на светодиодите, като подобрена енергийна ефективност и дълъг живот, като същевременно запазите първоначалната си инвестиция ниска. С правилния размер на лампата и разпределението на светлината можете лесно да монтирате светодиодни лампи TrueForce в съществуващата система на Вашите клиенти, като по този начин подобрявате качеството на светлината, без да се налага да сменяте осветителните тела или да жертвате светлинния ефект. Нашата светодиодна технология отговаря на най-високия стандарт, гарантира ниска поддръжка и има петгодишна гаранция.

Разгледайте продуктовия каталог на TrueForce, за да се запознаете с пълната гама, и изтеглете нашето ръководство за замяна, за да намерите правилното светодиодно решение TrueForce за всички Ваши нужди при конвенционални приложения.

Икона на гаечен ключ с икона на вдигнат нагоре палец

Лесно внедряване

Бърз и безпроблемен монтаж без необходимост от смяна на арматурата

Икона на крушка със символ за отметка

Бързо изплащане

Обикновено светодиодните лампи TrueForce се изплащат за по-малко от две години

Комбинация от цвете и икона на зарядно устройство

Устойчиво развитие

Ниската консумация на енергия и дългият живот, достигащ до 50 000 часа, правят светодиодното осветление устойчив избор

Икона на щит, който блести

Правилно разпределение на светлината

Най-висококачествена светодиодна технология за повишен комфорт и безопасност в множество области на приложение

Бяла книга за съдържанието на Trueforce

Субсидии от ЕС за устойчиво осветление

Европейската зелена сделка има много амбициозна цел: да се постигне въглеродна неутралност до 2050 г. За да се постигне тя, ЕС и правителствата, наред с другото, финансират проекти за обновяване и ново осветление, които използват енергийноефективни светодиодни решения. Изтеглете нашата бяла книга, за да разберете как Вие или Вашите клиенти можете да се възползвате от тези субсидии – за още по-лесно преминаване към светодиоди.

Навсякъде е невероятно

За промишлеността и за търговските обекти

Заменете конвенционалните HPL лампи, за да подобрите качеството на светлината, безопасността и производителността.

В градовете

Монтирайте лесно светодиодните лампи TrueForce в съществуващите системи и направете градските райони по-устойчиви, по-светли и по-безопасни.

Път, улица и пейзаж

Голяма ефективност и ниска поддръжка: използвайте светодиодни лампи TrueForce, за да замените конвенционалните лампи SOX, SON-T и CDO.

Открийте гамата светодиодно осветление TrueForce

Изтегляния и ресурси

Списък за съвместимост баластно съпротивление – запалител

Клиентите могат лесно да монтират светодиодни лампи TrueForce в съществуващата си система, като по този начин подобряват качеството на светлината, без да се налага да сменят осветителните тела или да жертват светлинния ефект. Тук можете да изтеглите списъка за съвместимост баластно съпротивление – запалител, който редовно се актуализира.

Файлове за изтегляне

Намерете дистрибутор

Намерете най-близкия партньор или дистрибутор

Свържете се с нас

Имате ли въпрос? Не се колебайте да се свържете с нас.

Свързани продукти

Център за монтажници

Цялата подходяща информация за монтажниците за енергоспестяващи светодиодни осветителни тела CoreLine, светодиодни лампи за замяна на остаряло осветление и светодиодни тръби и конвенционално осветление.

Светодиодни лампи

Светодиодни лампи Philips – нашата богата гама от светодиодни лампи допринася за осигуряването на висококачествена светлина за замяна на крушките с нажежаема жичка и халогенните спот светлини.