Изключване или показване?

Светодиодна лампа за всяко приложение

Създаването на перфектна атмосфера за всяко помещение и всеки повод никога не е било по-лесно. Philips осветление представя гама от декоративни светодиодни лампи, които съчетават силно стилизиран външен вид с лесна функционалност. С иновативната технология Philips ExpertColor, предназначена да предложи изключително качество на светлината и високо ниво на постоянство на цветовете, тези лампи трансформират настроението на всеки интериор. Лампите Philips DimTone позволяват нивата на светлина да намаляват до топлите нюанси на традиционните лампи, променяйки атмосферата от функционално осветление към привлекателна и уютна атмосфера.

Стилен дизайн

Декоративните светодиодни крушки от Philips предлагат дизайнерско решение за всеки стил. От индустриален шик до модерен елегантен стил – никога не е било по-лесно да създадете перфектната атмосфера.

Качество на светлината

Перфектният CRI, отлично постоянство на цветовете при отделните лампи, липса на трептене, плавно регулиране осигуряват изключително удобно преживяване при гледане във всяка среда. 

Разнообразно портфолио

От хотели и ресторанти до търговски обекти и заседателни зали – широката гама от декоративни светодиодни лампи от Philips предлага решение за осветление за всеки стил и функция.

Създаване на перфектна атмосфера за всеки повод във всяко помещение с декоративни светодиодни лампи.

Нашата първа светодиодна крушка от клас А

Нашата първа светодиодна крушка от клас А

Новата светодиодно крушка на Philips клас A е истински пробив по пътя към по-устойчиво осветление с до 60 % икономия на енергия, 3,5 пъти по-дълъг живот в сравнение със стандартните светодиодни крушки и време за изплащане само 5 месеца при надграждане от халогенни крушки.

• Изключителна енергийна ефективност до 210 lm/W

• Изключително дълъг полезен живот от 50 хиляди часа 

• Енергийна ефективност клас А според новия европейски регламент за енергийно етикетиране

Категории светодиодно осветление

Референтни проекти и инструменти

Референтни проекти и инструменти

Съвместимост с трансформатори и реостати за регулиране силата на светлината

Нашите светодиодни спот светлини и крушки се побират директно в съществуващите осветителни тела.

Те работят с най-широката гама от съществуващи трансформатори и реостати за регулиране силата на светлината. Списъците с трансформатори и реостати за регулиране силата на светлината се актуализират редовно.

Референтни проекти и инструменти

ErP в светлините на прожекторите

Екодизайнът обхваща редица разпоредби на ЕС, целящи да стимулират използването на енергийно ефективни решения (ErP = продукти, свързани с енергопотреблението). В резултат на това неефективните продукти постепенно се забраняват. В същото време изискванията за производителност на алтернативите с по-висока енергийна ефективност се повишават.

ExpertColor

Нашите спот светлини MASTER LEDspots с технология ExpertColor са проектирани да създадат перфектното настроение за всяко изживяване. Чрез вярното предаване на цветовете, те могат да създадат комфортна атмосфера или реалистична, ярка и освежаваща атмосфера – това, което най-добре подхожда на Вашето приложение. И двете са с дълбока наситеност на цветовете за невероятно светлинно изживяване.

Намерете дистрибутор

Намерете най-близкия партньор или дистрибутор

Свържете се с нас

Имате ли въпрос? Не се колебайте да се свържете с нас.

Свързани продукти

Светодиодни тръбни лампи

От оптимизирана енергийна ефективност до най-висок светлинен поток. Сега можете да намерите подходящите енергийноефективни тръби с портфолиото на Philips за светодиодни тръби.

Център за монтажници

Цялата подходяща информация за монтажниците за енергоспестяващи светодиодни осветителни тела CoreLine, светодиодни лампи за замяна на остаряло осветление и светодиодни тръби и конвенционално осветление.