Lighting Academy се премести в Signify

Изображение на Lighting Academy

Образователните ресурси за осветлението вече са достъпни в Signify

Signify Lighting Academy предлага широка гама от образователни ресурси, за да разширите знанията си за осветлението. Ние преодоляваме пропастта между авангардните иновации в осветлението и реалните решения, изисквани от професионалистите, а образованието е съществена част от това. От месечни уебинари до събития, посветени на осветлението, образователните материали се предоставят от експерти и професионалисти по осветление от световна класа. Самообучението никога не е било по-лесно, отколкото сега. Бъдете по-ярки с всеки изминал ден!

Повече за Signify Lighting Academy

Разгледайте какво може да предложи Signify Lighting Academy, за да разширите знанията си за осветителната индустрия. 

Уебинари за осветлението

Всеки месец предоставяме възможност на всички желаещи да участват в нашите уебинари и да научат за иновациите в осветителната индустрия, като дезинфекция с UV-C и 3D печат.

Науката за осветлението

Науката за осветлението е вълнуващо четиво за всеки, който е с професия, свързана с осветлението. Тя дава основни познания за светлината и осветлението, нейното естество и поведение.

Бъдете информирани

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да сте в крак с предстоящите уебинари, събития, нови образователни ресурси и други.

Всички последни актуализации за нашите предстоящи събития, състезания и месечни уебинари са достъпни в нашите социални медии.