Второкласно – или просто страхотно?

Истинските професионалисти избират Philips Ledinaire за ежедневните си задачи, свързани с осветлението

Разчитайте на честни, действени светодиодни осветителни тела, които осигуряват това, което обещават. Получете надеждна ефективност на светлината и резултатите, които очаквате, с тествани от Philips ключови компоненти. И това на цена, която е на Ваша страна! Philips Ledinaire – основната гама от надеждни светодиодни продукти, като панел Ledinaire, луна за осветление Ledinaire или осветителни тела за вграден монтаж Ledinaire, за задачи, свързани с осветлението, които се нуждаят от добра ефективност.

Ползва се с доверие

Това, от което се нуждаете и очаквате, е това, което получавате. И това е обещание, на което можете да разчитате всеки път!

Надеждност

Доказано качество от Philips. Всеки ключов компонент е тестван за максимална надеждност и дългосрочна ефективност.

Страхотна стойност

Перфектните резултати не трябва да идват на цени, които причиняват болка. С Ledinaire имате страхотно изгодно осветление от лидера в светодиодното осветление.

Струва много пари или е рентабилно?

Гамата Ledinaire предлага голямо разнообразие от висококачествени светодиодни осветителни тела, предназначени да свършат работата на цена, която изглежда толкова добра, колкото всичко, което правите. 

Гама Ledinaire

Намерете дистрибутор

Намерете най-близкия дистрибутор или партньор.

Свържете се с нас

Имате въпроси? Не се колебайте и се свържете с нас.

Свързани продукти

Светодиодни лампи

Светодиодни лампи Philips – нашата богата гама от светодиодни лампи допринася за осигуряването на висококачествена светлина за замяна на крушките с нажежаема жичка и халогенните спот светлини.

Център за монтажници

Цялата подходяща информация за монтажниците за енергоспестяващи светодиодни осветителни тела CoreLine, светодиодни лампи за замяна на остаряло осветление и светодиодни тръби и конвенционално осветление.