StoreRefresh – нови идеи за кръгово осветление на търговски обекти

Освежете магазина си с минимални разходи

Освежете магазина си с минимални разходи

Една от причините, поради които купувачите предпочитат да купуват във физически магазини, е защото искат да докоснат и усетят стоката. Що се отнася до милениалите, 82 % от тях ще ходят в магазините, стига да са интерактивни и актуални. За да останете на върха, важно е редовно да обновявате части от Вашия магазин чрез значими промени с ниско въздействие – с фокус върху минимизиране на прекъсванията на работата и поддържане на ниски разходи.

Вместо пълно обновяване на всеки 7–10 години, ние разработихме кръгова инфраструктура, която е достатъчно гъвкава, за да позволи различни конфигурации и настройки в магазините. С кръговото осветление на Philips можете бързо да освежите магазина си и лесно да създадете различни изживявания в него, като използвате нашите осветителни тела, готови за кръговата икономика.

Предимствата включват гъвкавост и устойчиво развитие

Предимствата включват гъвкавост и устойчиво развитие
Актуалност

Уверете се, че Вашият магазин е в съответствие с обещанието на Вашата марка, маркетинговата стратегия и тенденциите. Създайте ангажиращи, вдъхновяващи и гъвкави зони, които могат лесно да бъдат актуализирани за различни дейности, като сезонни събития или промоции.

Запазете привлекателността

Поддържайте магазина си интересен както за съществуващи, така и за нови клиенти, като редовно обновявате части от концепцията му. Няма нужда да разчитате на жизнения цикъл на проекта за осветление, за да решите да направите промяна.

Намаляване на разходите

Направете по-малки постепенни промени в концепцията и адаптирайте осветлението, използвайки нашата кръгова инфраструктура. Надграждането и повторното използване на части от решението за осветление Ви позволяват да правите най-ефективните промени, като същевременно минимизирате разходите и прекъсването на работата в магазина.

Оптимизиране ресурсите Ви

Ние осигуряваме на търговците на дребно гъвкавостта да адаптират бързо осветлението, за да се съобразят с промените в концепцията на магазина, като същевременно оптимизират пълния потенциален полезен живот на осветителната инсталация.

Увеличете максимално ефективността на ресурсите с кръгово осветление

Увеличете максимално ефективността на ресурсите с кръгово осветление

Разбираме, че искате да увеличите максимално устойчивото развитие на Вашия магазин чрез създаване на гъвкави търговски площи, които позволяват лесни и бързи актуализации с минимални разходи. Разработихме широка гама от осветителни тела, готови за кръгова икономика, за да спомогнем за постигане на Вашите корпоративни цели за устойчиво развитие. Нашите осветителни тела за кръгова икономика са сертифицирани с Екологична продуктова декларация (EPD). Този документ предоставя изчерпателно описание на екологичните характеристики на осветителното тяло с готовност за кръгова икономика и оценките са валидирани от консултантска фирма за устойчиво развитие, която е трета страна.

Етикет за обслужване: Улесняване и по-бързо поддържане на светодиодното осветление

Тъй като светодиодните осветителни тела изискват различни процеси, при проектирането на нови продукти винаги вземаме предвид възможностите за обслужването им. Етикетът за обслужване е система за идентификация, базирана на QR, която прави всяко осветително тяло уникално разпознаваемо и предоставя информация за поддръжка, монтаж и резервни части. Чрез сканиране на QR кодовете на всички осветителни тела от следващо поколение, които могат да се използват и в Северна Америка, на стълбове и опаковки, имате лесен достъп до информация за конфигурацията на продукта, което Ви позволява да спестите ценно време и да предотвратите грешки.

Научете повече за нашите екологични продуктови декларации (EPD)

Разгледайте нашите осветителни системи

GreenWarehouse

Interact Retail

Осветление за магазини. Има го навсякъде. Какво бихте казали, ако можехте да поддържате по-голяма оперативна ефикасност, да подобрите преживяването в магазина и да генерирате данни за подробен анализ на търговските обекти. Interact Retail, активиран от свързаното светодиодно осветление, Ви позволява да правите всичко това и много повече. Създавайте зашеметяващи и гъвкави търговски площи, задействайте специфично поведение на пазаруващите чрез зониране и слоеве светлина, изпращайте базирани на местоположението оферти на смартфоните на пазаруващите чрез приложението си за магазин. Сега това са интелигентните търговски обекти.

Референтни проекти

Schiphol Airport

Schiphol Airport opts for Circular lighting.

Искате ли да разберете повече?

Свържете се с местния ни център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.