StyliD Evo

Оптимална гъвкавост и ефективност в търговските обекти

StyliD Evo – най-подготвеният за бъдещето проектант на търговски обекти

StyliD Evo е проектирана да увеличи максимално възвръщаемостта на инвестицията, като предлага изключителна гъвкавост и ефективност. Може да се използва не само в широк спектър от приложения за търговски обекти, но и многократно – винаги, когато Вашият магазин се обновява.

Philips StyliD Evo – най-подготвеният за бъдещето проектант на търговски обекти
  • С оптична платформа PerfectAccent
  • Сменяема оптика и аксесоари
  • Широка гама от приложения
  • Устойчиво развитие

С оптична платформа PerfectAccent

Във време, когато онлайн пазаруването продължава да доминира при навиците за пазаруване, търговците на дребно трябва да използват всяка тактика, с която разполагат, за да примамят купувачите обратно в своите магазини. PerfectAccent предоставя на търговците на дребно перфектния баланс между оптична ефективност, визуална привлекателност и оптимизирано разпределение на светлината – за всяко различно пространство и приложение в техния магазин.

PerfectAccent обещава на търговците на дребно пет основни предимства. Те могат:

Да увеличат максимално качеството на светлината и комфорта за очите на купувача

Малките 3D клетки в рефлектора на PerfectAccent влияят на външния вид на светлината, като осигуряват по-голям комфорт за очите. Продуктът е проектиран да осигури светлинен сноп с постоянен цвят. В резултат на това обектите се изобразяват по-равномерно, което придава на витрините в търговските обекти по-голяма визуална привлекателност.

Да поддържат ефективността, отразяващата способност и целостта на материала през целия полезен живот

Нашият процес на разработка се фокусира специално върху качеството на нашите продукти през целия им полезен живот. Поради тази причина нашата цел винаги е да изберем най-добрия оптичен набор, при който всеки компонент е проектиран да оптимизира ефективността на осветителното тяло в дългосрочен план.

Да оптимизират ефективността и консумацията на енергия

Рефлекторите с метална основа осигуряват превъзходна отразяваща способност на светлината (до 6 % по-висока, в зависимост от вида на рефлектора) и следователно увеличават максимално ефективността на осветителното тяло.

Да направят избор от селекция сменяеми светлинни снопове

Това дава на много от най-популярните ни осветителни гами предимството да бъдат актуализирани с избор от различни светлинни снопове – от широк до тесен светлинен сноп и обратно.

Да си осигурят бърза възвръщаемост на инвестицията

Въпреки че първоначалната цена на изцяло алуминиевите рефлектори е незначително по-висока, тя може лесно да бъде компенсирана от спестяванията на енергия, осигурени от продукта за осветление. Това може да доведе до атрактивна възвръщаемост на инвестицията.

Сменяема оптика и аксесоари

Актуализирането или оптимизирането на аранжировката на Вашия магазин също е лесно. Просто актуализирайте оптиката и/или оптичните аксесоари на StyliD Evo, за да отговарят на новата дестинация или функция в магазина. Това означава, че можете да продължите да използвате повторно StyliD Evo по време на освежителни ремонти в магазина, така че атмосферата в него да бъде винаги актуална, с минимални усилия, минимален период на неактивност и разходи.

Отключете байонета на предния ръб

Свалете модула на рефлектора

Откачете рефлектора от предния ръб

Поставете оптичен модул

Заключете оптичния модул

Широка гама от приложения

StyliD Evo е проектиран за кръговата икономика

5-те жизненоважни предимства за нашите клиенти и нашата планета

Инфографика за устойчиво развитие
Нов правоъгълен и овален светлинен сноп

Нов правоъгълен и овален светлинен сноп

За да се повиши още повече качеството на светлината във Вашия магазин, новият овален светлинен сноп на StyliD Evo е специално разработен да подчертава по-ефективно щандовете за пресни храни и пътеките, около които са изложени стоките на промоция.

  • Банери и надписи
  • Осветление на рафтовете
  • Показване на продуктите
  • Щандове за пресни храни
Варианти за светодиодно осветление на пресни храни

Варианти за светодиодно осветление на пресни храни

Купувачите знаят от опит, че ако храната изглежда добре, тя ще бъде и вкусна. Имаме няколко варианта за светодиодно осветление, които ще представят Вашите пресни храни в най-добрата им светлина, като същевременно ще помогнат за минимизиране на отпадъците.

Според изследванията хората запомнят цвета на пресните продукти като по-наситен, отколкото е в действителност. И когато става въпрос за действителен избор на продукт, предпочитанията на потребителите отиват още по-далеч — те искат цвят, който е дори по-наситен от това, което си спомнят. Правилната рецепта за осветление може да оптимизира представянето и да подобри продажбите.

Контакти

Свържете се с местния ни център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

Научете повече