Истински професионалист, истинско качество

Когато трябва да свършите работата както трябва, можете да разчитате на технологията за светодиодно осветление от Philips. С най-широката гама от светодиодни лампи, тела и органи за управление – ние можем да задоволим нуждите на всеки клиент.

Светодиодните технологии се променят бързо, създавайки много нови възможности. Като име в осветлението, на което можете да се доверите, ние разбираме предизвикателствата пред Вас и можем да Ви помогнем да развиете своя бизнес.

Вие не сте просто майстор, Вие сте истински професионалист. Човек, на когото може да се разчита, че ще свърши работата си. Някой, който планира добре, изпълнява бързо и работи ефективно. Истинските професионалисти разчитат на осветлението от Philips.

overview-content-image-connected-lighting

Свързано осветление, създадено за успех

Свързаното осветление означава, че светодиодните светлини с интегрирани сензори са свързани към приложния софтуер, отваряйки цял нов свят от възможности.

Без значение какви са нуждите на Вашия клиент от осветление, Philips предлага широка продуктова гама от готови за Interact осветителни тела и лампи, създадени за максимално персонализиране и дизайн за ефективност. Всички компоненти, включително безжичните сензори и стенните превключватели, са оперативно съвместими, с възможност за надграждане и създадени, за да предоставят на клиентите светлината, комфорта и удобството, които техният бизнес заслужава.

Станете експерт по осветление

Signify Lighting Academy е платформа за обучение, която Ви предлага всички подходящи образователни ресурси, главно с тестове за оценяване (раздаване на сертификати). Вижте нашите най-нови обучения, които Ви помагат да станете сертифициран монтажник на интелигентно осветление.

Търговско обучение

Този път се фокусира върху характеристиките и предимствата на самостоятелните и свързаните с гейтуей версии. Ако искате да влезете в аспекта на „Интернет на нещата“ (IOT), свържете се с търговския си представител на Signify, за да получите достъп до специализирано обучение за тази версия.

Техническо обучение

В това обучение ще научите подробно как да започнете работа с приложението и как да задействате различни функции на основното (Foundation) и усъвършенстваното (Advanced) ниво.

Намерете дистрибутор

Намерете най-близкия партньор или дистрибутор

Свържете се с нас

Имате ли въпрос? Не се колебайте да се свържете с нас.

Светодиодни продукти за осветление

Нашата цел е да улесним развиването на Вашия бизнес. Ето защо ние предлагаме пълна гама от светодиодни лампи и осветителни тела и Ви подкрепяме с лесни за използване изтегляния, инструменти и съвети за монтаж.

Монтажи

Някакви въпроси относно монтажа? Вижте нашите видеоклипове за монтаж за осветителни тела и светодиодни тръби CoreLine.