Майстор или професионалист?

Истински професионалисти, истински истории

Вие не сте просто майстор, Вие сте истински професионалист. Човек, на когото може да се разчита, че ще свърши работата си. Някой, който планира добре, изпълнява бързо и работи ефективно. Истинските професионалисти разчитат на осветлението от Philips.

Хенк де Ман

Ръководител на отдел „Клиенти“

TechTron – Венендаал
Нидерландия

В сферата на монтажите времето никога не достига – изисква се спазване на сроковете на проекта, всичко трябва да се направи бързо. Трябва да го направим правилно от първия път, а това означава също, че трябва да можете да разчитате на своите доставчици. Доверието е от решаващо значение в нашия бизнес!

Тони Карисимо

Изпълнител на електромонтажни работи

Caro Electric Inc – Марлборо
Съединени щати

Работата идва у дома и домът ходи на работа … това е част от битието на самостоятелния изпълнител на електротехнически услуги. В края на дългия ден са важни простите малки неща. Следвах стъпките на баща ми, научих се как да накарам нещата да светнат. И да ги направя правилно от първия път.

Денис Заго

Професионален монтажник

Zago S.r.l Elettricista 
Италия 

Баща ми стартира нашата фирма за електротехнически услуги и за мен времето със семейството е много важно. Това е една от причините да искам да върша качествена работа от самото начало, така че да не губя време да се връщам, за да поправя нещата. Така или иначе, маржовете при изпълнението на задачите са наистина малки в наши дни. Затова в нашата фирма се уверяваме, че доставяме истинско качество, когато определяме компонентите на осветлението.

Станете експерт по осветление

Signify Lighting Academy е платформа за обучение, която Ви предлага всички подходящи образователни ресурси, главно с тестове за оценяване (раздаване на сертификати). Вижте нашите най-нови обучения, които Ви помагат да станете сертифициран монтажник на интелигентно осветление.

Търговско обучение

Този път се фокусира върху характеристиките и предимствата на самостоятелните и свързаните с гейтуей версии. Ако искате да влезете в аспекта на „Интернет на нещата“ (IOT), свържете се с търговския си представител на Signify, за да получите достъп до специализирано обучение за тази версия.

Техническо обучение

В това обучение ще научите подробно как да започнете работа с приложението и как да задействате различни функции на основното (Foundation) и усъвършенстваното (Advanced) ниво.

Намерете дистрибутор

Намерете най-близкия партньор или дистрибутор

Свържете се с нас

Имате ли въпрос? Не се колебайте да се свържете с нас.

Вижте повече

Светодиодни продукти за осветление

Нашата цел е да улесним развиването на Вашия бизнес. Ето защо ние предлагаме пълна гама от светодиодни лампи и осветителни тела и Ви подкрепяме с лесни за използване изтегляния, инструменти и съвети за монтаж.

Монтажи

Някакви въпроси относно монтажа? Вижте нашите видеоклипове за монтаж за осветителни тела и светодиодни тръби CoreLine.