Подобрете градските открити пространства с помощта на уникални визуални преживявания

Акценти за продуктите

Трансформирайте обществените пространства

От паркове и площади до пешеходни пътеки и крайбрежни зони, външните площи са важни места за събиране на общности и правилното осветление може да ги превърне в място за уникални визуални преживявания. Приветливо, забавно и вдъхновяващо, светодиодното осветление спомага тези обществени зони да създават чувство на по-голяма безопасност и да са по-привлекателни. С решенията за иновативно осветление от Philips можете да създавате градски външни пространства, които стимулират туризма и икономическото развитие, като същевременно спестявате енергия и намалявате въздействието си върху околната среда. Освен това, пространството може да има активиран Интернет на нещата със свързани осветителни тела, които Ви помагат да впрегнете силата на интелигентната технология, използвайки Interact Landmark.

Намаляване на разходите

Постигане на икономия на разходи до 50 % с енергийноефективно светодиодно осветление и графици

Намаляване на разходите за поддръжка с етикет за обслужване,
уникален QR код, който помага за бързо идентифициране на неизправни осветителни тела

Предлагане на удивителни и гъвкави светлинни ефекти с грижа за устойчивото развитие и енергийната ефективност

Ангажирайте гражданите

Насочване на гражданите чрез визуални указателни табели


Повишаване на безопасността и качеството на живот
 чрез трептящи от живот и добре осветени градски пространства

Съживяване на обществените пространства с помощта на динамични светлинни представления, светлинни шоута и специални събития

Гъвкавост при дизайна

Увеличаване на гамата от градски контексти с емблематични функции и устойчив във времето дизайн на осветлението

Запазване на нощното небе и защита на прилепите със специалните варианти за осветление
 

Подходящо както за проекти за обновяване, така и за нови инсталации

ck diverge

Открийте динамичното осветление

Създайте вдъхновяващи визуални изживявания за паркове и площади, като комбинирате осветителни тела от Philips с динамично, цветно архитектурно осветление от Color Kinetics

миниатюра на interact landmark

Открийте свързаното осветление

Interact Landmark е свързан софтуер за осветление, който внася силата на Интернет на нещата в архитектурното осветление за мостове, паметници и фасади на сгради. Ние улесняваме наблюдението и управлението на активите за осветление, за да защитим Вашите инвестиции, да задействаме светлинни представления отвсякъде, за да ангажираме хората и да наблюдаваме, измерваме и анализираме въздействието върху посетителите.

interact city

Открийте свързаното осветление за градове

Как да направите един град по-интелигентен и по-пригоден за живеене? Софтуерът Interact City работи с нашето свързано светодиодно осветление, за да Ви осигури стабилна инфраструктура за подобряване на градските услуги, повишаване на безопасността на гражданите, разкрасяване на обществените пространства, ангажиране с гражданите и насърчаване на гордостта на жителите. Interact City също така намалява разходите за енергия и повишава ефективността, така че да можете да реинвестирате спестяванията в нови проекти за интелигентен град.

Услуги за осветление

Услугите за осветление се управляват от Signify. Ние се грижим за Вашето осветление, за да можете да се грижите за бизнеса си. Намерете повече информация за тези услуги на уебсайта на нашата компания.

Професионални услуги

Предлагайки персонализирана поддръжка от самото начало, ние се стремим да съчетаем Вашата амбиция с нашите знания, като предоставяме най-доброто решение за Вас, добавяйки стойност на Вашия бизнес.

Услуги за експлоатационния срок

Вашият бизнес търси услуги за осветление, които отговарят на нуждите му. От спиране на проблемите, преди да се появят, до бърза дистанционна помощ, нашата поддръжка ще Ви помогне да поддържате Вашата осветителна система в работно състояние по-дълго.

Услуги за управление на осветлението

Ние създаваме решения за осветление, персонализирани според Вашите бизнес нужди, в съответствие с ясен набор от важни показатели за ефективност.

Услуги за дезинфекция с UV-C

Ултравиолетовата светлина тип C (UV-C) е известена като дезинфектант за въздух, вода и повърхности. За да помогнем в осигуряването на ефективност и правилна употреба, ние предоставяме UV-C услуги за проектиране, планиране, инсталиране, експлоатация и поддръжка.

Референтни проекти

Public lighting Nieuwkoop

We helped Nieuwkoop to ensure that its bat population and wildlife is not disturbed by artificial lighting, by installing streetlights with specially designed color and wavelength

Искате ли да разберете повече?

Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.