Просто нови или най-съвременни

Истинските професионалисти избират Philips CoreLine за всеки проект, в който светлината наистина има значение

Интелигентните монтажници никога не казват „не“ на спестяването на време и пари. А със светодиодните осветителни тела Philips CoreLine никога няма да им се наложи да го правят. Защото Philips CoreLine предлага пълна гама от решения за светодиодно осветление, които намаляват времето за монтаж до минимум, като същевременно спестяват максимум енергия.

Иновативни

Осветителните тела CoreLine са първите готови за Interact светодиодни осветителни тела и работят безпроблемно с интуитивното приложение Interact Pro и таблото за управление.

Easy-to-install

Ефективният дизайн на осветителните тела CoreLine LED позволява замяна на съществуващото осветление, без нужда от скъп повторен електрически монтаж или нови конфигурации на тавана.

Високо качество

В основата на висококачествената светлина, осигурявана от CoreLine, стои светодиодната технология. Дългият й полезен живот Ви позволява да удовлетворите всяко търсене и да осигурите най-доброто решение за осветление.

Истинските професионалисти разчитат на Philips CoreLine

Независимо дали е старо или ново – оптималното светодиодно осветление може да превърне сградата в нещо наистина специално и в място, където хората обичат да работят и живеят. Подарете на клиентите си този смайващ момент със светодиодните осветителни тела Philips CoreLine: пълната гама от висококачествено светодиодно осветление, което задава еталона на пазара. Защото когато светлината наистина има значение, не искате да рискувате.

По-бърз монтаж с новите влагозащитени Philips CoreLine

Новият водоустойчив CoreLine може директно да замени традиционните водозащитени осветителни тела с флуоресцентни лампи, вариращи от 18 W до 58 W. С новия изключително здрав дизайн времето за монтаж намалява заради по-дългите плъзгачи и подобрените ключалки за по-лесно отваряне и затваряне. Влагозащитената гама CoreLine се предлага с интегрирана безжична връзка (Interact Ready).

Фамилиите в тази гама

overview-content-image-connected-lighting

Свързано осветление, създадено за успех

Свързаното осветление означава, че светодиодните светлини с интегрирани сензори са свързани към приложния софтуер, отваряйки цял нов свят от възможности.

Без значение какви са нуждите на Вашия клиент от осветление, Philips предлага широка продуктова гама от готови за Interact осветителни тела и лампи, създадени за максимално персонализиране и дизайн за ефективност. Всички компоненти, включително безжичните сензори и стенните превключватели, са оперативно съвместими, с възможност за надграждане и създадени, за да предоставят на клиентите светлината, комфорта и удобството, които техният бизнес заслужава.

Референтни проекти и инструменти

Демонстрация на CoreLine

Демонстрация на CoreLine

Вижте CoreLine в цялата им прелест – посетете интерактивната обиколка на сградата на 360°, за да се запознаете с CoreLine, монтирани в най-важните приложения.

Намерете дистрибутор

Намерете най-близкия дистрибутор или партньор.

Свържете се с нас

Имате въпроси? Не се колебайте и се свържете с нас.