Maxos fusion – предефиниране на стандарта при каналните системи

Адаптивна светодиодна канална система, където се срещат качеството, ефективността и гъвкавостта

Свобода на позициониране и (повторно) позициониране

Релсата Maxos fusion е гъвкавият, подготвен за бъдещето канал, който е в основата на системата. Свободата на позициониране улеснява надграждането/добавянето/смяната на компоненти на релсата, за да се удължи живота на гръбнака.

Висока ефективност и дълъг живот

С опции за много висока ефективност (до 185 lm/W) и много дълго поддържане на светлинния поток (100 000 часа @L80), дизайнерите могат да създават оптимизирани, поръчкови решения с атрактивна обща цена на притежание.

Високо качество на светлината, отлична равномерност и постоянство на цветовете

Maxos fusion предлага множество възможности за избор на поток/светлинен сноп и цветове, плюс портфолио от специално проектирани възможности. Лещи OptiSuit за несравнима светлинен сноп с видимо превъзходно качество на светлината.

Покрива обширни приложения

Идеалният избор за широк спектър от приложения и изисквания за осветление от супермаркети и хипермаркети за търговия на дребно до производствени помещения в промишлеността и дистрибуторски центрове и складове.

Готовност за свързване

Специализираните сензорни модули Ви позволяват да се възползвате от пълното предимство на предложенията на системата Interact, така че клиентите да могат да вземат решения, базирани на данни, в приложенията за търговски обекти и промишлените приложения.

Решение за всички

Релсата Maxos Fusion побира до 13 проводника в канала, така че може да се справи с голямо разнообразие от опции за електрически вериги, включително аварийно осветление, за да отговаря на специфичните изисквания на проекта.

Канална система за търговските обекти и за промишлеността

Търговски обекти

Освен че Ви помага да спестите разходи за енергия и да подобрите устойчивото развитие, Maxos fusion Ви дава силата да проектирате концепция за магазин с персонализирана атмосфера. Използвайте каналната система Maxos fusion като гъвкав гръбнак, който Ви позволява да актуализирате осветлението според новите аранжировки или тенденции в магазина по много ефективен начин. Благодарение на комбинацията от каналната система и фамилията от осветителни тела – включително спот и нелинейни светлини – можете ефективно и без прекъсване да актуализирате осветлението на Вашия магазин, за да съответства на нови концепции.

За промишлеността

Създаването на безопасна среда е първият приоритет за индустриалните пространства. Сега можете да спазвате разпоредби за индустрията едновременно с увеличаване на стойността на Вашата инвестиция с Maxos fusion. Ако търсите решение за общо осветление с отлична ефективност, Maxos fusion предлага високо ниво на големи икономии на енергия и минимални разходи за поддръжка за дълъг и надежден полезен живот.

Табло Maxos Fusion

OptiSuit: Оптичното решение за превъзходно осветление в търговията на дребно и в промишлеността

OptiSuit е серия от различни оптики, които могат да се конфигурират в осветителни тела с електрическо табло. Уникалният дизайн осигурява прецизно правилната светлина, точно там, където е необходима, за приложения в търговски обекти и в промишлеността. Това е важно, като се имат предвид много различните нужди, които движат клиентите на търговските обекти и на промишлеността. Но най-важното е, че светлината се доставя с най-високо качество и еднородност, за да създаде постоянен външен вид, независимо от приложението.

Пълното портфолио от светлинни снопове на OptiSuit за приложения за осветление на търговски обекти

Оптическото решение

Пълното портфолио от светлинни снопове на OptiSuit за приложения за осветление за промишлеността

Optisuit за промишлеността

Maxos fusion е проектиран за кръгова икономика

5-те жизненоважни предимства за нашите клиенти и нашата планета

Ами ако позволим на осветителните тела да отговарят на Вашите развиващи се нужди извън номиналния си експлоатационен живот от началото до края – включително обслужване и ремонт, модернизация и замяна –докато Вие просто се наслаждавате на най-добрата ефективност на осветлението?

Предимство за изготвящите спецификациите

Демонстрация на инсталацията

Maxos fusion е разнообразно семейство от канали, предлагащи решения за редица приложения. В основата си той се състои от релса Maxos fusion, която е гръбнакът на инфраструктурата на каналите, табла Maxos fusion, които могат да се монтират гъвкаво по дължината на гръбнака и цял набор от аксесоари за монтаж, които да се погрижат за различни изисквания на проекта. Монтажът на система Maxos fusion е лесен и с няколко стъпки можете да се насладите на качеството на осветлението Maxos fusion. За повече информация вижте демонстрационното видео за монтаж. Освен това създадохме специален инструмент за конфигуриране, който с няколко прости стъпки помага да превърнете Вашия дизайн за осветление в поръчки за Maxos fusion. Вижте връзката към конфигуратора, за да научите повече.

Контакти

Свържете се с местния ни център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

Файлове за изтегляне