Помогнете на клиентите да преминат към светодиодно осветление от Philips и да спестяват и стимулирайте бизнеса си!

С нарастването на разходите за енергия много компании са по-наясно с потреблението си от всякога. В крайна сметка осветлението представлява средно до 25% от потреблението на електроенергия в сградите*. Като подкрепите клиентите си да преминат към светодиодно осветление от Philips, можете да им помогнете да спестят до 75%** енергия в сравнение с конвенционалното осветление! И всичко това при атрактивни срокове на изплащане от само 5 месеца*** (в зависимост от избрания продукт). Със спестяванията, които с ваша помощ ще направят клиентите ви, можете да сте сигурни, че те ще предпочетат вашия бизнес за още повече проекти за осветление!

* Чрез надграждане от конвенционално към светодиодно осветление с усъвършенствани системи за управление на осветлението (Източник: Building Energy Exchange 2017)
** Според моделиране на Signify и данни от проучване на пазара
*** Въз основа на Philips MASTER LEDtube Ultra Efficient T8

Пригответе се за забраната на флуоресцентните лампи в ЕС

Пригответе се за забраната на флуоресцентните лампи в ЕС

ЕС е убеден в многото ползи от преминаването към по-екологично, енергийноефективно светодиодно осветление: С прилагането на Регламента на ЕС за екопроектиране (SLR) на 1 септември 2021 г. и с изменената Директива за ограничаване на опасни вещества (RoHS) в началото от 2022 г. държавите от ЕС постепенно ще премахнат множество светлинни източници, като например CFL-ni, линейните флуоресцентни лампи (T5/T8) вече не могат да бъдат пускани на пазара в Европейския съюз съответно от 24 февруари 2023 г. и 24 август 2023 г.

Осигурете на клиентите си модерни, лесни за инсталиране и изключително качествени светодиодни лампи и осветителни тела от Philips, като направите прехода към светодиодно осветление възможно най-лесен за всяко приложение.

P-LED

Уверете се, че сте подготвени за забраната на лампи CFL-ni

Не оставайте на тъмно. С изключително високите разходи за енергия и изменената Директива за ограничаване на опасни вещества (RoHS), забраняваща компактните флуоресцентни неинтегрирани лампи от 24 февруари 2023 г., никога не е имало по-добро време за смяна и спестяване.

Насладете се на модерно решение с широката гама от светодиодни лампи Philips CorePro PL, които директно заместват компактните флуоресцентни неинтегрирани лампи (CFL-ni) във всяко приложение. Те стимулират вашия бизнес чрез:

  • Полезен живот до 30 000 часа
  • До 67% спестявания в сравнение с флуоресцентни лампи
  • Лесна директна замяна 
  • Бързо инсталиране, минимално прекъсване

Забраната съобразно RoHS за CFL-ni влезе в сила на 24 февруари 2023 г.

Забраната съобразно RoHS за тръбни флуоресцентни лампи (T5/T8) ще влезе в сила на 24 август 2023 г.

Преминете към светодиодно осветление сега!

Времето изтича: Преминете към светодиодно осветление – решение, поддържано от ЕС

Дърво до стъклена сграда

Изтеглете нашата брошура, за да научите всичко, което трябва да знаете за регламентите на ЕС, и да видите кои лампи са засегнати, кога ще бъдат постепенно спрени, както и пълния преглед на препоръчаните светодиодни заместители от Philips.

Комбинация между цвете и икона на зарядно устройство и ръка, държаща светодиодна тръбна лампа

Субсидии от ЕС за устойчиво осветление

Европейската зелена сделка има много амбициозна цел: да се постигне въглеродна неутралност до 2050 г. За да се постигне тази цел, ЕС и правителствата, наред с другото, финансират проекти за обновяване и ново осветление, които използват енергийноефективни светодиодни и свързани решения.

Изтеглете нашата бяла книга, за да разберете как Вие или Вашите клиенти можете да се възползвате от тези субсидии – за още по-лесно преминаване към светодиодно осветление.

Бъдете подготвени – със светодиодните решения от Philips

Общ преглед на регламента за екодизайн

Продуктите, които вече са пуснати на пазара преди постепенното спиране, могат да продължат да се продават след тези дати, но вече не могат да бъдат пускани на пазара.

Светодиодно осветление от Philips – превръщане на конвенционалното в сензационно

Бърз и лесен монтаж

Светодиодните класически и тръбни лампи от Philips са наистина подходящи за директна замяна на старите, което ги превръща в лесно за монтаж решение

Пълно портфолио

Philips предлага висококачествено светодиодно осветление за всяка нужда и бюджет

Устойчиво развитие

Ниската консумация на енергия и по-дългият полезен живот превръщат светодиодното осветление в устойчив избор

Ефективност, на която можете да се доверите

Светодиодната технология, която отговаря на най-високия стандарт, гарантира ниска поддръжка и най-добри резултати при осветлението

Светодиодните класически и тръбни лампи от Philips за ефективна замяна

Светодиодни осветителни тела от Philips за ефективна замяна

Полезни инструменти и връзки за вас

Инструмент за преминаване към светодиодно осветление

Намерете лесно най-добрата светодиодна алтернатива за замяна на конвенционалните или остарели лампи.

Обучение

Посетете Lighting Academy, за да научите за преминаването към светодиодно осветление, инструментите, портфолиото и продуктите ни.

Намерете дистрибутор

Намерете най-близкия дистрибутор или партньор.

Свържете се с нас

Имате въпроси? Не се колебайте и се свържете с нас.

Свързани продукти

Светодиодни тръби от Philips

Нашето портфолио от лесни за поставяне светодиодни тръби обхваща най-широк спектър от приложения, така че можете да монтирате точната светодиодна тръба всеки път

Philips CoreLine

Пълната гама от висококачествено светодиодно осветление, което задава еталона на пазара. Защото, когато светлината наистина има значение, не искате да рискувате

Светодиодни лампи от Philips

Проектирани да създават красива атмосфера с избор от визуални ефекти и възможности за регулиране на осветлението, които можете да приспособите към всяко приложение.

Philips Ledinaire

Основната гама от надеждни продукти за ежедневни задачи за осветление, които се нуждаят от добра ефективност.