Покажете истинските нюанси на същността си – осветление за офиси CRI 90

Покажете истинските си цветове: Подобряване на качеството на работната среда с помощта на светлината

Тъй като дизайнът на офис осветлението е на високо ниво в дневния ред на много организации, осветителните тела CRI 90 поддържат проектиране за здраве и благополучие. Днешното офис осветление надхвърля осветяването с решения, които поддържат по-здравословни работни места. С въвеждането на CRI 90 R9 също се увеличава до ≥ 50, което отговаря на изискванията за качество на цветовете от Строителни стандарти WELL v1, функция 58. Освен това преходът от CRI 80 към CRI 90 не води до значителна загуба на енергийна ефективност (лумен/ват) и не намалява мощността на светлинната емисия.

CRI 90 за офиси

Новото портфолио CRI 90 отговаря и на допълнителното изискване относно излъчването на червена светлина: допълнително R9 ≥ 50. То е напълно съвместимо с ефективна автоматизация на осветлението със сензори за дневна светлина и заетост (защо да се включва светлината, когато няма никой?). CRI 90 извежда благосъстоянието, осигурявано от осветлението, на следващото ниво.

Свържете се с нас

За да разберете повече за нашето съвместимо с офиса осветление, което спомага за благосъстоянието на работното място, моля, използвайте следния формуляр.