В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Когато безопасността 
  е критично важна

  Район на излитане


  Районът за излитане на Вашето летище е „кошер“ от дейности, които трябва да се изпълняват безопасно и ефективно. Осветлението трябва да бъде достатъчно ярко, за да може персоналът да изпълнява визуални задачи, но не толкова ярко, че да причинява отблясъци и дискомфорт.

  Перони

   

  Зоните, в които самолетите паркират за товарене или разтоварване на товари, пътници и багаж, трябва да са осветени ефективно, за да се извършват основни операции, като например зареждане с гориво или проверки за безопасност.

   

  Ярката бяла светлина помага на персонала да борави с товари, кетъринг и зареждане с гориво и да чете информацията правилно. Освен това е успокояващо за пътниците, които чакат на изхода за качване, защото могат да видят, че протоколите за безопасност и сигурност се спазват по всяко време.

  Повече информация за осветлението за терминали

  Хангари

   

  Зад кулисите Вашият персонал за поддръжка трябва да извърши всички аспекти на рутинната поддръжка. Ефективното осветление е от основно значение за работната производителност и ефективност. Ярката бяла светлина не само подобрява видимостта, но също така може да помогне на работещите късно през нощта да бъдат по-внимателни и съсредоточени. Така можете да сведете до минимум прекъсванията и да подобрите данните за безопасност на летището си.

  Хангар

  Логистика

   

  Запазването на служителите в безопасност в логистичните зони е от критично значение. Равномерното и по своята същност насочено бяло светодиодно осветление помага да се премахнат сенките и тъмните ъгли, където могат да възникнат аварии. Нашите гъвкави, лесни за използване осветителни системи Ви позволяват да осигурите правилните нива на светлина там, където и когато са необходими, повишавайки ефективността и качеството на Вашите дейности. Ние работим с Вас, за да отговорим на Вашите нужди от осветление, като помагаме да създадем интуитивна, напълно функционална и модерна осветителна система.

  Искате ли да разберете повече?

   

  Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

  Файлове за изтегляне