В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Когато безопасността 
  е критично важна

  Район на излитане


  Районът за излитане на Вашето летище е „кошер“ от дейности, които трябва да се изпълняват безопасно и ефективно. Осветлението трябва да бъде достатъчно ярко, за да може персоналът да изпълнява визуални задачи, но не толкова ярко, че да причинява отблясъци и дискомфорт.

  Перони

   

  Зоните, в които самолетите паркират за товарене или разтоварване на товари, пътници и багаж, трябва да са осветени ефективно, за да се извършват основни операции, като например зареждане с гориво или проверки за безопасност.

   

  Ярката бяла светлина помага на персонала да борави с товари, кетъринг и зареждане с гориво и да чете информацията правилно. Освен това е успокояващо за пътниците, които чакат на изхода за качване, защото могат да видят, че протоколите за безопасност и сигурност се спазват по всяко време.

  Повече информация за осветлението за терминали
  • OptiVision LED gen3
   OptiVision LED gen3
   The Philips OptiVision LED gen3 floodlighting system provides a complete lighting solution for the simplest through to the most complex area and recreational sports lighting applic...

  Хангари

   

  Зад кулисите Вашият персонал за поддръжка трябва да извърши всички аспекти на рутинната поддръжка. Ефективното осветление е от основно значение за работната производителност и ефективност. Ярката бяла светлина не само подобрява видимостта, но също така може да помогне на работещите късно през нощта да бъдат по-внимателни и съсредоточени. Така можете да сведете до минимум прекъсванията и да подобрите данните за безопасност на летището си.

  Хангар

  Логистика

   

  Запазването на служителите в безопасност в логистичните зони е от критично значение. Равномерното и по своята същност насочено бяло светодиодно осветление помага да се премахнат сенките и тъмните ъгли, където могат да възникнат аварии. Нашите гъвкави, лесни за използване осветителни системи Ви позволяват да осигурите правилните нива на светлина там, където и когато са необходими, повишавайки ефективността и качеството на Вашите дейности. Ние работим с Вас, за да отговорим на Вашите нужди от осветление, като помагаме да създадем интуитивна, напълно функционална и модерна осветителна система.

  Искате ли да разберете повече?

   

  Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

  Файлове за изтегляне