В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Създайте Вашия светлинен почерк
  Светодиодни светлини

  Осветление за магазина, което винаги е на мода

   

  Превърнете магазина и модната си колекция в търговски обект, предлагащ изключително изживяване, със светодиодните светлини на Philips. Открийте почерка в осветлението, който разкрива най-доброто във всеки продукт и област на приложение, така че бялото да стане по-ярко, черното – по-ясно, цветът – по-жив, а денимът – по-отличителен. Със светодиодните светлини можете да създадете вълнуващо преживяване в търговския си обект, от което клиентите няма да искат да се откажат.

  светодиодни светлини

  Опитайте светодиодните светлини

   

  Открийте как изборът на правилните светодиодни светлини за Вашата колекция прави правилното впечатление и изразява индивидуалността на Вашата марка.

  Коя е светлината на Вашата марка? 

  Standard 930

  Използвайте топли цветове и мека бяла светлина, за да създадете нежна, приветлива атмосфера и да откриете как можете да бъдете креативни и същевременно рентабилни.

  Premium White

  Новият ориентир в модата при търговските обекти, осигуряващ по-силна бяла светлина чрез най-добрата технология на пазара, но с минимални компромиси в икономията на енергия.

  Crisp White

  Подсилете драматизма във Вашата витрина. Подчертайте нюансите на белите тонове, добавете контраст към черните и създайте истински искрящ ефект, като запазите топли тоновете на кожата.

  Premium Color

  Засилете контраста между цветовете и бялото и постигнете нови дълбочини на цвета за по-наситено и живо модно изживяване, което няма да повлияе на фона, но ще има положителен ефект върху енергийната ефективност.

  Деним

  Подчертайте разликата между цвета на денима – дори на избелял деним – и този на избледнелия материал, без това да се отразява на заобикалящата среда на Вашия магазин.

  Цветопредаване и наситеност на цвета


  Цветът е важен за модата. Индексът на цветопредаване (CRI) се използва за описание на начина, по който се възприемат цветовете от различните източници на светлина. CRI обаче не съдържа информация за наситеността на цветовете. За един и същ CRI можете да имате по-бледи или по-наситени цветове. Графиката вдясно показва това ясно при CRI 70, което може да съответства на изключително наситените/бледите цветове на тениската. Затова сме разработили светодиодните светлини на Philips, за да запълним тази празнина и да помогнем на Вашите колекции да изпъкват и да създават преживяване.
  Цветопредаване

  Индекс на цветопредаване в сравнение с индекс на цветова гама?

  Колекцията на Джеф Монтес заслепява модния елит на Лондон с тъкани, създадени да взаимодействат с чисти бели светодиоди

   

  Колекцията на Монтес е специално разработена за решенията за осветление от Philips, за да покаже възможностите на бялото светодиодно осветление в търговски обект със забележителни ефекти.

   

  През цялата си кариера Монтес е бил очарован от леките пластични материали и отразяването на светлината върху различни повърхности, а за тази колекция той изучава как светлината взаимодейства с неговите дизайни. Вдъхновена от осветлението за търговски обект Philips Crisp White, колекцията на Монтес Illuminosa & Velero използва материали като фибростъкло и найлон за създаване на поразителни отражения на светлината върху дрехите.

   

  „Светлината е важен фактор за изработването на моите колекции, а бялата светлина е изключително важна за постигането на правилния ефект“, казва нидерландският моден дизайнер Джеф Монтес. „Бялата светодиодна светлина от Philips Crisp White създава интересни светлинни отражения върху материалите и ясно подчертава линиите на тоалета.“

   

  Колекцията беше представена за първи път в лондонския магазин на House of Fraser на Oxford Street и също ще бъде показана на Шоуто за осветление и сгради във Франкфурт през месец март. House of Fraser избра Crisp White за международно многоетапно представяне, което вече включва пет магазина във Великобритания и предстои отваряне на магазини в Китай.

  Референтни проекти

  Interact Retail

  Осветление за магазин. Ще го намерите навсякъде. Какво бихте казали, ако можехте да поддържате по-голяма оперативна ефикасност, да подобрите преживяването в магазина и да генерирате данни за подробен анализ на търговските обекти. Interact Retail, активиран чрез свързано сензорно осветление, ви помага да правите всичко това и повече. Създавайте впечатляващи и гъвкави търговски площи, провокирайте у пазаруващите определени желания чрез зониране и наслояване на светлина и изпращайте базирани на местоположението оферти на смартфона на пазаруващите чрез Вашето приложение за магазина. Ето това се нарича интелигентен търговски обект.
  Ярко осветена фасада на търговски обект

  Искате ли да разберете повече?

   

  Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.